Εξατομικεύεστε Την Εμπειρία Συναλλαγών Σας

app store graphic

Αν έχετε κάποια ανάγκη, έχουμε την λύση. Τα τελευταία χρόνια, το τμήμα προγραμματισμού μας έχει δημιουργήσει μερικές εξαιρετικές εφαρμογές συναλλαγών για την κάλυψη των αναγκών των επενδυτών μας. Το FXCM Apps store είναι το κατάστημά μας για εφαρμογές σχεδιασμένες με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας των συναλλαγών σας.

Είτε είστε επενδυτής που παρακολουθεί τις ανακοινώσεις, είτε ακολουθείτε την τάση ή αρέσκεστε σε παράλληλες κινήσεις, υπάρχει κάποια εφαρμογή για εσάς. Με περισσότερες από 250 εφαρμογές, μπορείτε πάντα να βρείτε αυτή που θα ενισχύσει τις συναλλαγές σας, θα σας εξοικονομήσει χρόνο ή θα σας βοηθήσει να μένετε ενημερωμένοι για τις αγορές. Εξερευνείστε εκατοντάδες εφαρμογές.

Ανεξαρτήτως πλατφόρμας – Trading Station, MetaTrader ή NinjaTrader – μπορείτε να επιλέξετε expert advisors για την MT4, δείκτες, scripts and αυτοματοποιημένες στρατηγικές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Δωρεάν Δοκιμαστικός Λογαριασμός

Κάντε Τrading στην Αγορά του Forex χωρίς ρίσκο με έναν δοκιμαστικό λογαριασμό €5.000

 
Διαβάστε το Demo Disclaimer
Thank You Demo registration is currently down for scheduled maintenance. A representative will send your demo login credentials to the email address provided when registration is back online.

FXCM Apps: Οι εφαρμογές που εμφανίζονται δεν λαμβάνουν υπόψη τις ατομικές σας συνθήκες και τους στόχους συναλλαγών σας, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως μια προσωπική σύσταση ή επενδυτική συμβουλή. Οι παρελθοντικές αποδόσεις δεν είναι ενδεικτικές των μελλοντικών αποτελεσμάτων. 

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×