Προσαρμοσμένες Εφαρμογές

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Αν έχετε μία ανάγκη, μπορούμε να βοηθήσουμε. Το τμήμα προγραμματισμού του FXCM Apps μπορεί να προσαρμόσει οποιαδήποτε εφαρμογή, ώστε να εξυπηρετεί τις προσωπικές ανάγκες. Απλά πείτε στους προγραμματιστές μας τι χρειάζεστε και αυτοί θα αναλάβουν τα υπόλοιπα. Προσαρμόστε την εφαρμογή σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ

Έχετε μία δική σας στρατηγική; Το FXCM Apps Developer Program σας παρέχει την αγορά όπου μπορείτε να πουλήσετε και να διανείμετε την εφαρμογή σας στην ευρεία και ποικίλη βάση πελατών της FXCM. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές μας για να αυξήσετε την δημοτικότητα των προϊόντων σας και να αποκομίσετε έσοδα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανάπτυξη των εφαρμογών σας.

Δωρεάν Δοκιμαστικός Λογαριασμός

Κάντε Τrading στην Αγορά του Forex χωρίς ρίσκο με έναν δοκιμαστικό λογαριασμό €5.000

 
Διαβάστε το Demo Disclaimer
Thank You Demo registration is currently down for scheduled maintenance. A representative will send your demo login credentials to the email address provided when registration is back online.

FXCM Apps: Οι εφαρμογές που εμφανίζονται δεν λαμβάνουν υπόψη τις ατομικές σας συνθήκες και τους στόχους συναλλαγών σας, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως μια προσωπική σύσταση ή επενδυτική συμβουλή. Οι παρελθοντικές αποδόσεις δεν είναι ενδεικτικές των μελλοντικών αποτελεσμάτων. 

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×