Απλές και Σύνθετες Εφαρμογές

Το Τμήμα Προγραμματισμού μας έχει μια μακρά ιστορία δημιουργίας και ανάπτυξης προσαρμοσμένων εφαρμογών για retail και επαγγελματίες traders. Ως εκ τούτου, έχουμε έναν κατάλογο προγραμμάτων που μπορούν να βοηθήσουν τους money managers και τους επαγγελματίες traders σχετικά με την διαχείριση του ρίσκου, την παρακολούθηση των εντολών, τα προηγμένα συστήματα ειδοποιήσεων και άλλα.

Από απλές έτοιμες λύσεις μέχρι προσαρμοσμένα συστήματα συναλλαγών, το Τμήμα Προγραμματισμού ειδικεύεται στην παροχή των πιο αποδοτικών εργαλείων για τις ανάγκες σας.

Μερικές από τις έτοιμες λύσεις μας είναι οι εξής:

FXCM Trade Copier

Αυτό το απλό και αξιόπιστο λογισμικό στοχεύει σε money managers και high-frequency traders, οι οποίοι θέλουν να διαχειριστούν πολλαπλούς λογαριασμούς. Η εφαρμογή Trade Copier της FXCM, μπορεί να αντιγράψει συναλλαγές από έναν “master” λογαριασμό σε πολλαπλούς συνδεδεμένους λογαριασμούς απρόσκοπτα. Σε αντίθεση με άλλους copiers, το συγκεκριμένο λογισμικό δεν περιορίζεται στην MetaTrader 4, αλλά μπορεί να λειτουργήσει με οποιονδήποτε FXCM λογαριασμό. Το λογισμικό επιτρέπει την προσαρμογή του risk management, βάσει ενός πολλαπλασιαστή lot για την διανομή του μεγέθους της συναλλαγής ανά λογαριασμό.

Order Slicer

Η εφαρμογή ‘’Order Slicer’’ είναι ένα εργαλείο το οποίο έχει σχεδιαστεί για επενδυτές οι οποίοι εκτελούν μεγάλες εντολές και επιθυμούν την καλύτερη δυνατή τιμή, με την ελάχιστη επίδραση της αγοράς. Το λογισμικό σας επιτρέπει να “διαχωρίσετε’’ ή να διαιρέσετε την εντολή σας σε πολλές μικρότερες, οι οποίες μπορούν να “φθάσουν” στην αγορά με επιλεγμένες ρυθμίσεις απόστασης, με βάση τον χρόνο (χιλιοστά του δευτερολέπτου), το tick ή την τιμή. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε έναν καλύτερο μέσο όρο τιμής ανοίγματος, καθώς επίσης και να μειώσετε την επίδραση της αγορά.

Για μια συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες σας και περεταίρω βοήθεια στην ενσωμάτωσή με την FXCM, επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×