Προσαρμοσμένες Αναφορές

Το τμήμα προγραμματισμού δεν εξειδικεύεται μόνο σε εργαλεία trading για retail traders, αλλά μπορεί να δημιουργήσει υπηρεσίες για την επίλυση καθημερινών διαδικαστικών ζητημάτων, που είναι χρονοβόρα και δεν μπορούν να αποφευχθούν. Έχουμε βοηθήσει πολλούς από τους θεσμικούς συνεργάτες της FXCM, στην εξεύρεση και δημιουργία αυτοματοποιημένου λογισμικού, που καλύπτει τις ανάγκες στους στο κομμάτι του operations reporting.

Το τμήμα προγραμματισμού μπορεί να εξετάσει τις τρέχουσες διαδικασίες σας και βάσει του τελικού σας στόχου, να προτείνει εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του οργανισμού σας.

Σας φέρνουμε σε επαφή με τους προγραμματιστές και τους συμβούλους μας, οι οποίοι είναι από τους πλέον καταρτισμένους στην αγορά του forex και στις τεχνολογίες της FXCM. Οι υπηρεσίες μας προσανατολίζονται στην διευκόλυνση της συνεργασίας σας με την FXCM.

Ορισμένα από τα project μας περιλαμβάνουν:

  • Αυτοματοποιημένο λογισμικό αναφορών που πληροί τις προϋποθέσεις των ρυθμιστικών αρχών
  • Ενσωμάτωση με το back-office σύστημά μας
  • Δημιουργία προσαρμοσμένων αναφορών για ενσωμάτωση στις βάσεις δεδομένων
  • Ανάπτυξη λογισμικού διαχείρισης ρίσκου που εμφανίζει το περιθώριο των trader και παράγει προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις – χρησιμοποιείται συνήθως από trading desks

Για συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες σας και βοήθεια ενσωμάτωσης με την FXCM, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×