Θεσμικοί Επενδυτές

Είστε Money Manager; Έχετε δική σας εταιρεία; Ή είστε high-frequency trader; Τότε απαιτείτε το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας.

FIX API

Η ταχύτερη και πιο δημοφιλής επιλογή, το FIX API είναι ένα πρότυπο μηνυμάτων που έχει σχεδιαστεί για real-time διεθνείς συναλλαγές. Με το FIX API, έχετε την πιο προηγμένη επιλογή:

  • Trading Station ή προσαρμοσμένο θεσμικό interface
  • Push αρχιτεκτονική – έως 200 ανανεώσεις τιμών ανά δευτερόλεπτο (δεν διατίθεται σε άλλα APIs)
  • Το πλήρες εύρος των διαθέσιμων τύπων εντολών στην FXCM

Η FXCM υποστηρίζει την έκδοση 4.4 του FIX. Για υποστήριξη μπορείτε να αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ

Για να χρησιμοποιήσετε το FIX API, χρειάζεστε έναν FXCM λογαριασμό με υπόλοιπο άνω των $5.000. Μπορείτε να βρείτε τον δωρεάν οδηγό χρήσης του FXCM FIX API στο FXCMAPI στο GitHub to view the FXCM FIX API user guide for free.

Απαιτήσεις:

  • FXCM λογαριασμός με ελάχιστο υπόλοιπο $5,000
  • Integrated Developer Environment (IDE) – πχ Visual Studio, Netbeans, Eclipse
  • Αποδοχή της Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη
ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Έχετε κάποιο project και θέλετε να ζητήσετε κοστολόγηση; Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ API

Standard Internet 15-250 ms
Dedicated Internet Line 15-250 ms
FREE VPS1 < 4 ms
Cross Connection < 1 ms
Collocated Rack Space < 1 ms

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Έχουμε παραλάβει το μήνυμά σας και σύντομα ένας εκπρόσωπος της FXCM θα εξετάσει το αίτημα σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Επικοινωνήστε με το Εξειδικευμένο Προσωπικό μας

Οι εκπρόσωποί μας μπορούν να σας παρέχουν ένα demo με ενεργοποιημένο το API και να σας καθοδηγήσουν στην γκάμα των API που διαθέτουμε, χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Έχουμε παραλάβει το μήνυμά σας και σύντομα ένας εκπρόσωπος της FXCM θα εξετάσει το αίτημα σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ DEMO ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Δωρεάν VPS: Το κόστος χρήσης της υπηρεσίας VPS θα επιστραφεί στους πελάτες που πραγματοποιούν πλασματικό όγκο συναλλαγών κατά μέσο όρο 500Κ μηνιαίως. Στις αρχές του μήνα (μεταξύ 1ης και 15ης) μία χρέωση της τάξης των 30 νομισματικών μονάδων βάσης του λογαριασμού σας (3k JPY, 240 HKD) θα αφαιρείται από οποιοδήποτε από τον/τους FXCM λογαριασμό/ούς σας για να καλυφθεί το κόστος του VPS. 

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×