ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το παράθυρο αναλυτικής εμφάνισης τιμών εμφανίζει 12 προεπιλεγμένα ζεύγη νομισμάτων που χρησιμοποιούνται περισσότερο όπως το EUR/USD, το USD/JPY, και το GBP/USD. Υπάρχουν ωστόσο και άλλα διαθέσιμα ζεύγη για trading στα οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από το πλαίσιο «σύμβολα» που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατφόρμας. Το παράθυρο αυτό εμφανίζει όλα τα ζεύγη νομισμάτων που είναι διαθέσιμα για trading. Τσεκάρετε την επιλογή των ζευγών που σας ενδιαφέρουν και απενεργοποιήστε την επιλογή των ζευγών που δεν σας ενδιαφέρουν. Το παράθυρο αναλυτικής εμφάνισης τιμών θα ανανεωθεί αυτομάτως με τις επιλογές σας.

 

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα