ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η βελτιστοποίηση τιμών μπορεί να βοηθήσει τους scalpers να κερδίσουν περισσότερα χρήματα σε σχέση με πριν. Ένας scalper προσπαθεί να κερδίσει μόνο λίγα pips με κάθε συναλλαγή που κάνει. Αυτό σημαίνει ότι η μέση απόδοση ανά συναλλαγή μπορεί να είναι χαμηλή έως 1 ή 2 pips. Εξαιτίας αυτού συχνά πραγματοποιούν δεκάδες, εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες συναλλαγές μέσα σε μια ημέρα. Για τους scalpers οι λεπτομέρειες είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία και κάθε pip μετράει.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα