ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Βελτιστοποίηση Τιμών μπορεί να βοηθήσει τους επενδυτές που πραγματοποιούν συναλλαγές βάσει των οικονομικών ανακοινώσεων να εκμεταλλευτούν τη μεταβλητότητα της αγοράς και ενδεχομένως να κερδίσουν περισσότερα χρήματα σε σχέση με πριν. Αν είναι διαθέσιμη μια καλύτερη τιμή πριν εκτελεστεί η εντολή, η FXCM θα σας παρέχει πάντα την καλύτερη διαθέσιμη τιμή. 

 

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα