ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια απλή OCO εντολή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα δύο εντολές εισόδου – μία πάνω από την τρέχουσα τιμή αγοράς και μία κάτω από αυτήν. Οι συγκεκριμένες εντολές συνδέονται αυτόματα μεταξύ τους με αποτέλεσμα αν μία από τις δύο εντολές εκτελεστεί, η άλλη να ακυρώνεται αυτόματα. Αυτοί οι τύποι εντολών είναι ιδιαίτερα επικερδείς για τις στρατηγικές εύρους (range) και τις στρατηγικές διάσπασης (breakout).

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα