ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η τοποθέτηση μιας εντολής στην τρέχουσα τιμή (εντολή market) είναι μια απλή διαδικασία στην Trading Station. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε το προϊόν στο οποίο θέλετε να επενδύσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην τιμή αγοράς αν επιθυμείτε να αγοράσετε. Ή κάντε κλικ στην τιμή πώλησης αν επιθυμείτε να πουλήσετε. Αφού επιβεβαιώσετε τις λοιπές λεπτομέρειες εντολής, πατήστε ΟΚ. Τόσο εύκολο. Με λίγα μόνο κλικ τοποθετείτε μια εντολή market στην πλατφόρμα.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα