ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συχνά θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε αλλά μόνο όταν η αγορά αγγίξει κάποια συγκεκριμένη τιμή. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν οι εντολές εισόδου. Με μια εντολή εισόδου μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε τιμή προτιμάτε στις λεπτομέρειες της εντολής. Έτσι, όταν η τρέχουσα τιμή αγοράς αγγίξει την τιμή εισόδου που έχετε ορίσει, η εντολή θα εκτελεστεί αυτόματα – ακόμα κι αν ο υπολογιστής σας είναι απενεργοποιημένος. Με τις εντολές εισόδου γλιτώνετε χρόνο και απολαμβάνετε μεγαλύτερη ευελιξία στις συναλλαγές σας.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα