ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι εντολές limit έχουν σχεδιαστεί για να κατοχυρώνετε τα κέρδη σας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τοποθετούνται στην πλευρά του κέρδους της συναλλαγής. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντολή limit μαζί με τη δημιουργία μιας εντολής market ή μιας εντολής εισόδου. Απλά επιλέξτε αυτό το τετράγωνο και εισάγετε την τιμή limit που προτιμάτε – συνήθως την τιμή στην οποία επιθυμείτε να «κλειδώσετε» το κέρδος σας. Οι εντολές limits ελέγχουν τη συνολική έκθεσή σας σε ένα ζεύγος νομισμάτων. Όπως βλέπετε, η πλατφόρμα σας διευκολύνει να κατοχυρώνετε αυτομάτως τα κέρδη σας με τις εντολές limit.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα