ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στην αγορά συναλλάγματος οι επενδυτές χρεώνονται ή πιστώνονται ένα επιτόκιο για τις ανοιχτές θέσεις που θα μετακυληθούν την επόμενη ημέρα συναλλαγών. Στην FXCM η αγορά κλείνει καθημερινά στις 17:00 ώρα Νέας Υόρκης (00:00 ώρα Ελλάδας). Οι θέσεις που δεν έχουν κλείσει πριν από εκείνη την ώρα, ακόμα και αυτές που άνοιξαν λίγα λεπτά πριν από αυτή την ώρα, υπόκεινται στη μετακύληση- χρέωση ή πίστωση.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα