ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H μόχλευση είναι ένα χρηματοοικονομικό εργαλείο που σας επιτρέπει να αυξήσετε την έκθεσή σας στην αγορά δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επενδύσετε μεγαλύτερο ποσό από το πραγματικό υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα, ένας επενδυτής αγοράζει 10.000 μονάδες στην ισοτιμία USD/JPY ενώ διατηρεί 1.000 δολάρια στο λογαριασμό του. Η θέση στο USD/JPY αντιστοιχεί σε 10.000 δολάρια. Επειδή η θέση είναι 10 φορές μεγαλύτερη από το υπόλοιπο του λογαριασμού, ο λογαριασμός «μεγεθύνεται» κατά 10 φορές (μόχλευση 10:1). Οι επενδυτές χρησιμοποιούν τη μόχλευση για να μεγεθύνουν τα κέρδη τους, αν και θα πρέπει να τονιστεί ότι με τη χρήση της μόχλευσης μπορεί και οι ζημίες να πολλαπλασιαστούν.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα