ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H FXCM λαμβάνει τιμές που εμφανίζονται με πέντε δεκαδικά ψηφία. Το πέμπτο δεκαδικό ψηφίο ή fractional pip καταλαμβάνει μια πρόσθετη θέση στην ισοτιμία, προσφέροντας μεγαλύτερη ακρίβεια στην τιμή. Οι πιο ακριβείς τιμές δίνουν τη δυνατότητα στην FXCM να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές τιμές, συμπεριλαμβανομένου του markup της FXCM. Επίσης, οι πιο ακριβείς τιμές έχουν σαν αποτέλεσμα μικρότερο κόστος συναλλαγής.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα