ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι συναλλαγές στο Forex περιλαμβάνουν δύο νομίσματα. Το ένα νόμισμα αγοράζεται ενώ το άλλο πωλείται. Σκεφτείτε το ζεύγος νομισμάτων EUR/USD. Αν αγοράζατε αυτό το ζεύγος νομισμάτων, θα αγοράζατε ευρώ και θα πουλούσατε δολάρια. Αν πουλούσατε το ζεύγος, θα πουλούσατε ευρώ και θα αγοράζατε δολάρια. Όσο περισσότεροι επενδυτές αγοράζουν το ζεύγος EUR/USD, η αξία του ευρώ αυξάνεται σε σχέση με το δολάριο και η ισοτιμία ενισχύεται. Αντίστοιχα όταν περισσότεροι επενδυτές πωλούν το EUR/USD, η αξία του ευρώ μειώνεται σε σχέση με το δολάριο και η ισοτιμία υποχωρεί.

 

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα