ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η πλατφόρμα Trading Station σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει δύο σκοπούς: 1) την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας που θα παρέχει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για την υπηρεσία εκτέλεσης συναλλαγών No Dealing Desk 2) τη δημιουργία μιας διαδραστικής επιφάνειας επαγγελματικού επιπέδου που θα είναι πλούσια σε λειτουργίες και προσαρμόσιμη και θα επιτρέπει στον τελικό χρήστη να διαμορφώσει το ιδανικό περιβάλλον για trading με λίγα μόνο κλικ στο ποντίκι του. Σε αυτό το βίντεο θα δείτε πώς η Trading Station μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να δημιουργηθεί μια διαδραστική επιφάνεια που θα είναι η καλύτερη δυνατή για την ανάπτυξη της στρατηγικής scalping.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα