ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για να δημιουργήσετε ένα διάγραμμα, κάντε κλικ στο κουμπί διαγράμματος που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατφόρμας. Επιλέξτε το ζεύγος νομισμάτων, τη χρονική περίοδο η οποία σας πληροφορεί για το μέγεθος των δεδομένων που αντιπροσωπεύει κάθε σημείο του διαγράμματος και το επιθυμητό εύρος δεδομένων. Η επιλογή «άνοιγμα μέσα στο πλαίσιο του TS» θα ανοίξει το διάγραμμα σε μια νέα ετικέτα στο εσωτερικό της πλατφόρμας. Η απενεργοποίηση του πλαισίου θα ανοίξει το διάγραμμα σε ξεχωριστό παράθυρο προσφέροντάς σας περισσότερο χώρο για να εργαστείτε σε αυτό.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα