ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Παρακολουθήστε μια ΔΩΡΕΑΝ Προεπισκόπηση του DailyFX PLUS Course με περισσότερα από 60 video και live webinars διάρκειας 15 ωρών κάθε εβδομάδα από τους εισηγητές μας (διαθέσιμο στα Αγγλικά). Θα μάθετε τεχνικές διαχείρισης χρημάτων και ό,τι χρειάζεστε για τους δημοφιλείς τεχνικούς δείκτες όπως είναι οι: MACD, RSI και Bollinger Bands. Επίσης, θα μάθετε διαφορετικές στρατηγικές trading όπως Carry Trade, Elliott Wave και Σχηματισμοί Candlestick.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα