ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για να εισάγετε γραμμές Fibonacci στο διάγραμμά σας, επιλέξτε το εργαλείο Fibonacci στο πλαίσιο που βρίσκεται πάνω από το παράθυρο του διαγράμματος. Διαφορετικά κάντε δεξί κλικ πάνω στο διάγραμμα, επιλέξτε «Στοιχεία Διαγράμματος» και στη συνέχεια «προσθήκη γραμμής Fibonacci». Μπορείτε να κλικάρετε και να σύρετε τον κέρσορα από το χαμηλότερο προς το υψηλότερο candle ή από το υψηλότερο προς το χαμηλότερο candle. Όταν αφήσετε το ποντίκι εμφανίζεται το παράθυρο ρυθμίσεων στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε τα επίπεδα που επιθυμείτε.

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα