ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσαρμόσετε την εμφάνιση και το περιβάλλον της πλατφόρμας στα προσωπικά σας γούστα. Ένας τρόπος είναι να αλλάξετε την πρόσοψη (ή το χρώμα φόντου). Στο πάνω μέρος της πλατφόρμας, κάντε κλικ στο «σύστημα» και στη συνέχεια επιλέξτε «επιλογές». Από το σημείο αυτό μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πέντε διαφορετικών προσόψεων. Η προεπιλεγμένη πρόσοψη είναι η «XP Style Theme» αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις προσόψεις vista, midnight, mac style, ή και «καμία πρόσοψη».

Εκπαιδευτικά Video: Όλα τα βίντεο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι πελάτες δεν θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο ή στις πολιτικές τους καθώς αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το υποκατάστημα με το οποίο πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας. Επιπλέον, οποιαδήποτε γνώμη, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή. H FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των ενημερωτικών πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτή την παρουσίαση.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα