ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ TRADING STATION WEB

Τα διαγράμματα της Trading Station Web αποτελούν δυναμικά εργαλεία στις συναλλαγές σας. Περιλαμβάνουν αντίστοιχες δυνατότητες με αυτές που διαθέτουν επαγγελματικά «πακέτα» διαγραμμάτων, για τα οποία συχνά απαιτείται συνδρομή. Με την Trading Station Web μπορείτε να τοποθετήσετε και να διαχειριστείτε εντολές απευθείας από τα διαγράμματα. Με αυτόν τον τρόπο η ανάλυση αγοράς, η εκτέλεση εντολών και η διαχείριση των συναλλαγών σας γίνονται πιο εύκολες από ποτέ. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συναλλαγές μέσω των διαγραμμάτων της Trading Station Web

Βασικα Χαρακτηριστικα:

  •  Πάνω από πενήντα τεχνικοί δείκτες
  •  Δημοφιλή εργαλεία διαγραμμάτων
  •  Ροή τιμών σε πραγματικό χρόνο και δωρεάν ιστορικά δεδομένα

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ TRADING STATION DESKTOP

Συνίσταται για chart traders

Η Trading Station Desktop είναι ειδικά σχεδιασμένη για έμπειρους chart traders. Η Trading Station Desktop περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά καθώς και παρόμοια σχεδίαση με την κύρια πλατφόρμα μας, την Trading Station Web. Αυτό όμως που την διαχωρίζει ως επαγγελματικού επιπέδου πλατφόρμα συναλλαγών είναι οι προηγμένες δυνατότητες των διαγραμμάτων της, τις οποίες απαιτούν πολλοί επαγγελματίες traders.

Βασικα Χαρακτηριστικα:

  •  Προσαρμοσμένοι Δείκτες
  •  Backesting Στρατηγικών
  •  Βελτιστοποίηση Στρατηγικών

Προσαρμοσμένοι Δείκτες

Η Trading Station Desktop σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένους δείκτες. Περισσότεροι από εξακόσιοι προσαρμοσμένοι δείκτες είναι διαθέσιμοι για εγκατάσταση από το FXCodeBase.com. Οι traders που γνωρίζουν τη γλώσσα προγραμματισμού Lua μπορούν επίσης να δημιουργήσουν δικούς τους δείκτες με το Indicore SDK.

ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ

Premium Πακέτα Διαγραμμάτων

Η Trading Station Desktop διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο διαγραμμάτων της FXCM και πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των traders θα διαπιστώσει ότι καλύπτει όλες τις ανάγκες τους. Παρ’ όλα αυτά παρέχουμε τη ροή τιμών μας και σε μια πλειάδα τρίτων παρόχων.

ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΟΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ BACKTESTING ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
 
Trendlens FXCM Ναι Ναι Όχι
MCFX FXCM Ναι Ναι Όχι
Ensign Windows FXCM Όχι Όχι 7 μέρες
Aspen Graphics FXCM Όχι Όχι 7 μέρες
Track 'n Trade Forex FXCM Ναι Ναι 14 μέρες

Links Τρίτων Παρόχων: Τα links για όλες τις εξωτερικές ιστοσελίδες έχουν προστεθεί αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνσή σας. Η FXCM δε φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα, το περιεχόμενο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο έχει σχέση με άλλες ιστοσελίδες, το περιεχόμενο αυτών, τα links τους και δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή απώλειες που προκληθούν εξ’ αιτίας της χρήσης τους. Όλες οι παραπάνω ιστοσελίδες δεν ελέγχονται από την FXCM και μπορεί να μην τηρούν τους ίδιους κώδικες δεοντολογίας σε σχέση με τη χρήση προσωπικών δεδομένων. Σας προτείνουμε να διαβάσετε τον κώδικα δεοντολογίας για τη χρήση των προσωπικών δεδομένων σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα