Το λογισμικό της FXCM Trading Station αποτελεί την απευθείας σύνδεσή σας με την αγορά του forex. Εδώ πραγματοποιούνται οι αγορές και οι πωλήσεις νομισμάτων και η διαχείριση του λογαριασμού σας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ

Η τοποθέτηση εντολής είναι απλή. Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνετε κλικ στην τιμή «πώλησης» ή «αγοράς» στο ζεύγος νομισμάτων που επιθυμείτε από το παράθυρο «Αναλυτική Εμφάνιση Τιμών». Στη συνέχεια επιβεβαιώστε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες και πατήστε «OK”.

  • Βήμα 1: Κάντε κλικ στο «Αγορά» ή «Πώληση»
  • Βήμα 2: Επιβεβαιώστε την εντολή και κάντε κλικ στο “ΟΚ”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Αν έχετε ανοιχτές θέσεις μπορείτε να δείτε αν κερδίζετε ή χάνετε χρήματα από το παράθυρο «Σύνοψη». Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες των ανοιχτών σας θέσεων.

ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΥΝΟΨΗΣ

Σύμβολο: Το ζεύγος νομισμάτων όπου έχετε ανοίξει θέση
Ποσό: Το συνολικό ποσό όλων των ανοιχτών θέσεων.
Π/Α: Τύπος συναλλαγής. Π = Πώληση, Α = Αγορά
Μέσος Όρος Ανοίγματος: Ο μέσος όρος των τιμών.
Κλείσιμο: Η τρέχουσα τιμής αγοράς στην οποία μπορεί να κλείσει το σύμβολο
Ακαθάριστα Κ/Α: Τα κέρδη/απώλειες όλων των θέσεων στο συγκεκριμένο ζεύγος νομισμάτων.
Καθαρά Κ/Α: Τα καθαρά κέρδη/ απώλειες συμπεριλαμβανομένων προμηθειών και επιτοκίων

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Όταν αποφασίσετε να κλείσετε μια ανοιχτή θέση, απλώς κάντε κλικ στην κατάλληλη τιμή στη στήλη «Κλείσιμο Αγοράς» ή «Κλείσιμο Πώλησης» στο παράθυρο «Σύνοψης». Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε τις λεπτομέρειες της εντολής και κάντε κλικ στο “OK”. Όταν κλείσει η θέση, θα «κλειδώσει» το κέρδος ή η απώλεια της συναλλαγής σας και θα αναβαθμιστεί το υπόλοιπο του λογαριασμού σας στο παράθυρο «Λογαριασμών». Να θυμάστε ότι το υπόλοιπο αφορά μόνο στα διαπιστωμένα κέρδη ή απώλειες. Το ακαθάριστο κεφάλαιο απαρτίζεται από το υπόλοιπο πλέον των κερδών ή απωλειών από τις ανοιχτές σας θέσεις.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα