Κατηγοριοποίηση Σημάτων με Βάση το Κέρδος

Η ZuluTrade σας προσφέρει εκατοντάδες παρόχους σημάτων για να διαλέξετε. Οι πάροχοι λαμβάνουν μία προμήθεια της τάξεως του 0.5 pip για κάθε lot που πραγματοποιείται μέσω των σημάτων τους. Επομένως έχουν ως κίνητρο να έχουν μια σταθερά καλή απόδοση ώστε να διατηρήσουν και να προσελκύσουν περισσότερους συνδρομητές.

ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΡΟΧΟ ΣΗΜΑΤΩΝ;

Zulutrade Sorting Features

Είναι σχετικά απλό να κατηγοριοποιήσεις τα σήματα βάσει των συνολικών κερδών1, τους. Ωστόσο, ακολουθώντας έναν πάροχο σημάτων βασιζόμενος μόνο σε αυτή τη παράμετρο δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Για το λόγο αυτό η ZuluTrade έχει εισάγει προηγμένα χαρακτηριστικά κατηγοριοποίησης που σας βοηθούν να κάνετε τις καλύτερες επιλογές που εξυπηρετούν τις προτιμήσεις σας στο trading και ταιριάζουν στο προσωπικό σας επίπεδο ανάληψης ρίσκου.

Για να ξεκινήσετε, η FXCM προτείνει να:

  • Επιλέξετε πάροχους σημάτων με θετικές κριτικές, υψηλή βαθμολόγηση και αρκετούς συνδρομητές.
  • Επιλέξετε έναν πάροχο με συνεχόμενα μηνιαία κέρδη1 και χαμηλό μέγιστο επίπεδο ζημιών.
  • Διαφοροποιήσετε τα σήματα μεταξύ διάφορων νομισματικών ζευγών για να μειώσετε την έκθεσή σας σε πιθανή μεταβλητότητα λόγω οικονομικών ανακοινώσεων.

1 Παρελθούσα Απόδοση: Η παρελθούσα Απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων. 

Προσομοιωμένη/Υποθετική Απόδοση: Αυτά τα αποτελέσματα βασίζονται σε προσομοιωμένα αποτελέσματα ή αποτελέσματα υποθετικών αποδόσεων, τα οποία ενέχουν εγγενείς περιορισμούς. Σε αντίθεση με τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται σε ένα ιστορικό πραγματικής απόδοσης, αυτά τα αποτελέσματα δεν απεικονίζουν πραγματικό trading. Δεν υποδεικνύεται ότι κάποιος λογαριασμός θα αποκομίσει ή είναι πιθανό να αποκομίσει κέρδη ή ζημίες παρόμοιες με αυτές που εμφανίζονται παραπάνω. Γενικά τα προσομοιωμένα ή υποθετικά προγράμματα εκτέλεσης συναλλαγών υπόκεινται επίσης στο γεγονός ότι έχουν σχεδιαστεί με το πλεονέκτημα της αναδρομικότητας, δεν περιλαμβάνουν το χρηματοοικονομικό ρίσκο, και διαθέτουν άλλους παράγοντες οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα πραγματικά αποτελέσματα των συναλλαγών. 
Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×