Ένα μεγάλο πακέτο γραφημάτων είναι το κλειδί για προχωρημένο και αποτελεσματικό trading. Η Trading Station διαθέτει προεγκαταστημένο το Marketscope, ένα δωρεάν προηγμένο πακέτο διαγραμμάτων, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε trading απευθείας μέσω των διαγραμμάτων, να μένετε ενήμεροι μέσω των ειδοποιήσεων των τιμών, ενώ διαθέτει μια ολοκληρωμένη λίστα από δείκτες.

Powerful Charts
 • Συναλλαγές Μέσω Διαγραμμάτων
  Μπορείτε να τοποθετήσετε εντολές εύκολα μέσω των διαγραμμάτων της Trading Station, βελτιώνοντας έτσι την ανάλυση των συναλλαγών σας και της διαχείρισης ρίσκου. Οι εντολές μπορούν να ανοίξουν ή να κλείσουν άμεσα κάνοντας κλικ στο διάγραμμα ή στην τιμή. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τις εντολές απλά μεταφέροντας και αποθέτοντας τις στο διάγραμμα.
 • Χρησιμοποιήστε Ισχυρά Εργαλεία Διαγράμματος
  Στην Trading Station έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε γραμμές τάσεις, να προσδιορίσετε τα επίπεδα Fibonacci και να συγκρίνετε διαγράμματα. Εύκολα δημιουργήστε ειδοποιήσεις τιμών για να μένετε ενημερωμένοι για τις συναλλαγές σας. Τελειοποιήστε την στρατηγική σας με δεκάδες ισχυρά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στην Trading Station.
 • Εξερευνήστε τον Πραγματικό Όγκο Συναλλαγών (Real Volume)
  Με το μέγεθος και την έκταση μιας πλειάδας συναλλαγών των πελατών της FXCM, οι δείκτες μας σας δίνουν πρόσβαση σε πραγματικό όγκο συναλλαγών στην αγορά. Οι αποκλειστικοί μας δείκτες Πραγματικού Όγκου – προεγκατεστημένοι στην Trading Station – σας δίνουν μοναδικό πλεονέκτημα που δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού στη αγορά, ενισχύοντας την στρατηγική σας μέσω του πραγματικού κλίματος της αγοράς.

FXCM APPS – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ TRADING

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απλοποιήσετε τις συναλλαγές σας είναι μέσα από τους δείκτες, τις στρατηγικές και άλλες εφαρμογές. Η Trading Station διαθέτει προεγκατεστημένους δεκάδες χρήσιμους δείκτες, αλλά με τις εφαρμογές της FXCM μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε δείκτες και άλλες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τα διαγράμματα στις ανάγκες σας. Όπως και τα αγαπημένα σας Apps Stores), παρόμοια και οι εφαρμογές της FXCM προσφέρουν εκατοντάδες μοναδικές εφαρμογές, όπως δείκτες και στρατηγικές, ιδανικές για κάθε trader. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το FXCM Apps.

Η Trading Station ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών με αυτοματοποιημένες στρατηγικές, προσαρμοσμένους δείκτες και δυνατότητα στρατηγικών backtesting. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές.


Δωρεάν Δοκιμαστικός Λογαριασμός

Κάντε Τrading στην Αγορά του Forex χωρίς ρίσκο με έναν δοκιμαστικό λογαριασμό €50.000
 
Διαβάστε το Demo Disclaimer

Δοκιμαστικός Λογαριασμός: Παρόλο που οι δοκιμαστικοί λογαριασμοί προσπαθούν να αντιγράψουν τις συνθήκες της αγοράς σε πραγματικό χρόνο, βασίζονται σε προσομοίωση των συνθηκών αγοράς. Επομένως, υπάρχουν σημαντικές διαφορές που τους διακρίνουν από έναν live λογαριασμό, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε έλλειψη εξάρτησης από τη ρευστότητα της αγοράς σε πραγματικό χρόνο. Οι λειτουργικές δυνατότητες κατά την εκτέλεση εντολών σε περιβάλλον δοκιμαστικού λογαριασμού μπορεί να οδηγήσουν σε εξαιρετικά γρήγορες συναλλαγές, έλλειψη απόρριψης εντολών, και/ή απουσία slippage. Επιπλέον, οι ενημερώσεις σε δοκιμαστικό λογαριασμό μπορεί να μην συμπίπτουν με αυτές των live λογαριασμών.

Συγχαρητηρια, η εγγραφή σας για δοκιμαστικό λογαριασμό ήταν επιτυχής.

 1. 1 Κάντε σύνδεση στον λογαριασμό σας
  User ID
  Κωδικός

  Εισάγετε το User ID και τον Κωδικό στην πλατφόρμα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε live δεδομένα αγοράς και διαγράμματα. Το User ID και ο Κωδικός σας έχει αποσταλεί στο email σας.

 2. 2 Επιλέξτε μία Πλατφόρμα Συναλλαγών

Thank You

Demo registration is currently down for scheduled maintenance.

A representative will send your demo login credentials to the email address provided when registration is back online.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα