Κάντε Συναλλαγές Απευθείας Από Τα Διαγράμματα

Ένα εξελιγμένο πακέτο γραφημάτων είναι το κλειδί για αποτελεσματικό trading. Η Trading Station διαθέτει προεγκαταστημένο το Marketscope, ένα δωρεάν προηγμένο πακέτο διαγραμμάτων, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε trading απευθείας μέσω των διαγραμμάτων, να μένετε ενήμεροι μέσω των ειδοποιήσεων των τιμών, ενώ διαθέτει μια ολοκληρωμένη λίστα από δείκτες.

Powerful Charts
  • Συναλλαγές Μέσω Διαγραμμάτων
    Μπορείτε να τοποθετήσετε εντολές εύκολα μέσω των διαγραμμάτων της Trading Station, βελτιώνοντας έτσι την ανάλυση των συναλλαγών σας και της διαχείρισης ρίσκου. Οι εντολές μπορούν να ανοίξουν ή να κλείσουν άμεσα κάνοντας κλικ στο διάγραμμα ή στην τιμή. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τις εντολές απλά μεταφέροντας και αποθέτοντας τις στο διάγραμμα.
  • Χρησιμοποιήστε Ισχυρά Εργαλεία Διαγράμματος
    Στην Trading Station έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε γραμμές τάσεις, να προσδιορίσετε τα επίπεδα Fibonacci και να συγκρίνετε διαγράμματα. Εύκολα δημιουργήστε ειδοποιήσεις τιμών για να μένετε ενημερωμένοι για τις συναλλαγές σας. Τελειοποιήστε την στρατηγική σας με δεκάδες ισχυρά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στην Trading Station.
  • Εξερευνήστε τον Πραγματικό Όγκο Συναλλαγών (Real Volume)
    Με το μέγεθος και την έκταση μιας πλειάδας συναλλαγών των πελατών της FXCM, οι δείκτες μας σας δίνουν πρόσβαση σε πραγματικό όγκο συναλλαγών στην αγορά. Οι αποκλειστικοί μας δείκτες Πραγματικού Όγκου – προεγκατεστημένοι στην Trading Station – σας δίνουν μοναδικό πλεονέκτημα που δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού στη αγορά, ενισχύοντας την στρατηγική σας μέσω του πραγματικού κλίματος της αγοράς.

FXCM APPS – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ TRADING

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απλοποιήσετε τις συναλλαγές σας είναι μέσα από τους δείκτες, τις στρατηγικές και άλλες εφαρμογές. Η Trading Station διαθέτει προεγκατεστημένους δεκάδες χρήσιμους δείκτες, αλλά με τις εφαρμογές της FXCM μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε δείκτες και άλλες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τα διαγράμματα στις ανάγκες σας. Όπως και τα αγαπημένα σας Apps Stores, παρόμοια και οι εφαρμογές της FXCM προσφέρουν εκατοντάδες μοναδικές εφαρμογές, όπως δείκτες και στρατηγικές, ιδανικές για κάθε trader. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το FXCM Apps.

Η Trading Station ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών με αυτοματοποιημένες στρατηγικές, προσαρμοσμένους δείκτες και δυνατότητα στρατηγικών backtesting. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές.

Δωρεάν Δοκιμαστικός Λογαριασμός

Κάντε Τrading στην Αγορά του Forex χωρίς ρίσκο με έναν δοκιμαστικό λογαριασμό €50.000

Συναινώ να λαμβάνω εκπαιδευτικό υλικό συναλλαγών και πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της FXCM. Έχετε την επιλογή διαγραφής ανά πάσα στιγμή.

Η FXCM θα χρησιμοποιεί δεδομένα που συλλέχθηκαν με σκοπό την παροχή υπηρεσιών, την επικοινωνία και την αποστολή σημαντικών πληροφοριών σε εσάς. Για να μάθετε περισσότερα παρακαλούμε όπως διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Διαβάστε το Demo Disclaimer
Thank You Demo registration is currently down for scheduled maintenance. A representative will send your demo login credentials to the email address provided when registration is back online.
Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×