Το Strategy Wizard είναι σχεδιασμένο για επενδυτές που θέλουν να κατασκευάσουν τις δικές τους αυτοματοποιημένες στρατηγικές αλλά που δεν γνωρίζουν απαραίτητα πώς να παραμετροποιήσουν γλώσσες προγραμματισμού όπως η C#. Για να κατασκευάσετε τη δική σας στρατηγική με το Strategy Wizard, χρειάζεται απλά να προσδιορίσετε τις συνθήκες που επιθυμείτε και την ενέργεια που θέλετε να πραγματοποιείται στην πλατφόρμα όταν οι συνθήκες αυτές πραγματοποιούνται.

NinjaTrader Strategy Builder

Για παράδειγμα:
Μπορείτε να τοποθετήσετε μια βασική στρατηγική στο Condition Builder ώστε να πραγματοποιήσει μια ενέργεια εάν το κλείσιμο του τρέχοντος κεριού σε ένα συγκεκριμένο προϊόν βρίσκεται πάνω από τον EMA των 20 περιόδων. Η NInjaTrader σε αυτή την περίπτωση:

  •  Θα τονίσει ότι η συνθήκη έχει πραγματοποιηθεί σε ένα γράφημα
  •  Θα στείλει ειδοποίηση όπως για παράδειγμα ένα e-mail ή έναν ήχο
  •  Θα ανοίξει μια θέση αγοράς ή πώλησης με προκαθορισμένα επίπεδα stop-loss και limit.

Το Strategy Wizard σας παρέχει φυσικά τη δυνατότητα να κάνετε backtesting στις στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας ιστορικά δεδομένα ώστε να δείτε πώς θα απέδιδαν κάτω από διαφορετικές συνθήκες της αγοράς. Μπορείτε να δείτε τα υποθετικά σημεία εισόδου και εξόδου και τα σχετικά κέρδη/απώλειες, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε τις στρατηγικές σας ανάλογα πριν τις ενεργοποιήσετε σε live λογαριασμό.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Επιπλέον της μεθόδου «Επιλογή και Κλικ» για την κατασκευή μιας στρατηγικής από μη προγραμματιστές, η NinjaTrader επιτρέπει επίσης σε προγραμματιστές να κατασκευάσουν αυτοματοποιημένες στρατηγικές χρησιμοποιώντας τη C# βασισμένο σε NinjaScript. Με το αναπτυγμένο, καθοδηγούμενο από γεγονότα, μοντέλο της NinjaTrader μπορείτε να προγραμματίσετε τη λογική της στρατηγικής σας με βάση γεγονότα που ενεργοποιούνται από τα δεδομένα της αγοράς, το βάθος της αγοράς, την κατάσταση της εντολής, τις αναβαθμίσεις εκτέλεσης και τις αναβαθμίσεις θέσεων.


Παρελθούσα Απόδοση: Η παρελθούσα απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων.

Προσομοιωμένη και Υποθετική παρελθούσα απόδοση: Αυτά τα αποτελέσματα βασίζονται σε προσομοιωμένα αποτελέσματα ή αποτελέσματα υποθετικών αποδόσεων, τα οποία ενέχουν εγγενείς περιορισμούς. Σε αντίθεση με τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται σε ένα ιστορικό πραγματικής απόδοσης, αυτά τα αποτελέσματα δεν απεικονίζουν πραγματικό trading. Γενικά τα προσομοιωμένα ή υποθετικά προγράμματα εκτέλεσης συναλλαγών υπόκεινται επίσης στο γεγονός ότι έχουν σχεδιαστεί με το πλεονέκτημα της αναδρομικότητας. Δεν υποδεικνύεται ότι κάποιος λογαριασμός θα αποκομίσει ή είναι πιθανό να αποκομίσει κέρδη ή ζημίες παρόμοιες με αυτές που εμφανίζονται παραπάνω.

Ενημερωτική Προειδοποίηση: Δεν θα πρέπει να θεωρείτε οποιαδήποτε πρόταση συναλλαγής ή προτεινόμενη αυτοματοποιημένη ή χειροκίνητη στρατηγική εκτέλεσης συναλλαγών ως επενδυτικές συστάσεις ή συμβουλές. Θα πρέπει να στηρίζεστε στη δική σας κρίση για οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση την οποία λαμβάνετε σε σχέση με τον Λογαριασμό σας.

Πληροφορίες Τρίτων Μερών: Για τους σκοπούς αυτής της εξειδικευμένης πλατφόρμας, οι προσωπικές σας πληροφορίες εμπίπτουν στην Πολιτική Απορρήτου της FXCM.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα