Το trading είναι όπως οποιαδήποτε άλλη δεξιότητα. Αν θέλετε να είστε αποτελεσματικοί σε αυτό, χρειάζεται εξάσκηση. Η λειτουργία του Market Replay σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Μπορείτε να εξομοιώσετε online δεδομένα βασικών νομισματικών ισοτιμιών μετά από ώρες ακόμα και τα σαββατοκύριακα.

NinjaTrader Market Replay

Για να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα αυτής της λειτουργίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε τα δεδομένα του replay και να καθορίσετε την ημερομηνία και το χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, μπορείτε να εξασκηθείτε στο scalping, να δείτε την απόδοση των στρατηγικών σας και να τεστάρετε την υποθετική απόδοση των σημείων εισόδου και εξόδου σας. Σε αντίθεση με του τυπικούς demo λογαριασμούς, το Market Replay έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα του ότι μπορείτε να μεταφερθείτε γρήγορα στα πιο πρόσφατα δεδομένα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναλύσετε πιο αποτελεσματικά τις στρατηγικές σας.

Παρελθούσα Απόδοση: Η παρελθούσα απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα