Ο Market Analyzer είναι ένας real-time πίνακας τιμών ο οποίος παρέχει ένα περιεκτικό στιγμιότυπο των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς και των επενδυτικών ευκαιριών. Με τον Market Analyzer μπορείτε με ταχύτητα να εντοπίσετε αυτές τις ευκαιρίες, όχι μόνο στην αγορά του Forex αλλά και σε αυτές των μετοχών και των futures, ανάλογα με τον πάροχο τιμών που έχετε ενσωματωμένο στην συνδρομή σας με την NinjaTrader.

Μπορείτε να τροποποιήσετε τον πίνακα με τα επιθυμητά πεδία για τα προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει, όπως:

NinjaTrader Market Analyzer
  •  Καθαρή Ημερήσια Μεταβολή
  •  Τελευταία Τιμή
  •  Μέγεθος θέσης
  •  Ακαθάριστα Κέρδη/Απώλειες
  •  Επιλογή ανάμεσα σε πάνω από 150 δείκτες


Ο Market Analyzer σας επιτρέπει ακόμα να ορίσετε μία βασισμένη σε κανόνα χρωματική κωδικοποίηση και σύστημα ειδοποιήσεων για σήματα αγοράς/πώλησης βασισμένα στις παραμέτρους των δεικτών σας. Μπορεί δυναμικά να κατατάξει, να ξεχωρίσει και να φιλτράρει την Watch List σας ώστε να εντοπίζει τα προϊόντα τα οποία έχουν εκπληρώσει τα κριτήρια συναλλαγής τα οποία έχετε προκαθορίσει.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα