Το κόστος της χρήσης της Ninja Trader για την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας μπορεί να αυξάνεται, ειδικά όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε διάφορες αγορές μέσω ποικίλων brokers. Γιατί λοιπόν να μην αφήσετε την FXCM να σας βοηθήσει; Εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω και εφόσον πραγματοποιείτε τουλάχιστον 500.000 σε πλασματικό όγκο συναλλαγών μηνιαίως σε οποιοδήποτε ζεύγος ή ζεύγη, θα πληρώσουμε εμείς την άδεια χρήσης λογισμικού της Ninja Trader που αφορά τον FXCM λογαριασμό σας, ώστε να εξοικονομήσετε 180$ ανά τρίμηνο!

NinjaTrader Free Software

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  1. Ανοίξτε έναν FXCM λογαριασμό με τουλάχιστον 5.000€:

    ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 

    Εάν έχετε ήδη FXCM λογαριασμό, επιβεβαιωθείτε ότι το υπόλοιπο σας είναι τουλάχιστον 5.000€ και προχωρήστε σε κατάθεση χρημάτων εάν χρειάζεται.

  2. Συμπληρώστε και υποβάλετε την επιστολή καθοδήγησης

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ 

    Έχετε ήδη άδεια χρήσης Ninja Trader και θέλετε να προσθέσετε την FXCM ως broker σας; Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για ειδικές οδηγίες.

Όροι και Προϋποθέσεις
Οι κάτοχοι FXCM λογαριασμού που επιθυμούν να διατηρήσουν τη δωρεάν χρήση της Ninja Trader θα πρέπει να πληρούν δύο προϋποθέσεις. Αρχικά θα πρέπει να ανοίξουν ένα FXCM-NinjaTrader λογαριασμό με τουλάχιστον 5.000€. Στη συνέχεια θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε μήνα συνολικός πλασματικός όγκος 500.000 (κλειστές συναλλαγές) σε οποιοδήποτε ζεύγος ή ζεύγη.

Αφού ικανοποιηθεί το αρχικό ελάχιστο κεφάλαιο των 5.000€ δεν υπάρχουν επιπλέον προϋποθέσεις σχετικά με το κεφάλαιο. Η εξέταση των μηνιαίων όγκων συναλλαγών ξεκινάει τον πρώτο ημερολογιακό μήνα μετά το άνοιγμα του λογαριασμού. Ο ελάχιστος μηνιαίος αριθμός συναλλαγών μπορεί να καλυφθεί μέσω οποιωνδήποτε συναλλαγών σε νομίσματα που συνολικά αθροίζονται σε τουλάχιστον 500.000. Ολοκληρωμένες συναλλαγές είναι εκείνες που έχουν ανοίξει και κλείσει. Εάν δεν καλυφθεί το ελάχιστο μηνιαίο κριτήριο, το ποσό των 60€ θα χρεωθεί στον FXCM-NinjaTrader λογαριασμό του επενδυτή, με σκοπό να καλυφθεί το κόστος άδειας χρήσης για το συγκεκριμένο μήνα.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα