Ανοίξτε Live Λογαριασμό

Για να ανοίξετε ένα λογαριασμό με την FXCM, χρειάζονται 3 απλά βήματα:

 • 1

  Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα για να ξεκινήσετε

 • 2

  Ολοκληρώστε την αίτηση στον ασφαλή διακομιστή μας

 • 3

  Συνδεθείτε στο νέο λογαριασμό σας, καταθέστε χρήματα και πραγματοποιήστε συναλλαγές

ΒΗΜΑ 1

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε την πλατφόρμα συναλλαγών στο δεξί μέρος της ιστοσελίδας και κάντε κλικ στο ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ.

ΒΗΜΑ 2

Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σύνδεσμο. Παρακαλούμε συμπληρώστε την online αίτηση λογαριασμού με Λατινικούς Χαρακτήρες.

FXCM Account Application

ΒΗΜΑ 3

Αφού υποβάλλετε την Online αίτηση θα λάβετε τον αριθμό λογαριασμού σας (username). Ο κωδικός είναι αυτός που ορίσατε στην αίτησή σας. Με αυτά τα στοιχεία σύνδεσης μπορείτε να συνδεθείτε στο διαχειριστικό site των πελατών μας MyFXCM, ώστε να προχωρήσετε σε κατάθεση χρημάτων και να ξεκινήσετε το trading.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

 • ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (LOD)

  Ο λογαριασμός απαιτεί να συμπληρώσετε την Επιστολή Καθοδήγησης Παρόχου Υπηρεσιών (LOD).

Δείτε πληροφορίες για τα Απαραίτητα Δικαιολογητικά που πρέπει να επισυνάψετε.

Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι εάν είστε πελάτης ενός Introducing Broker (IB), υπάρχει πιθανότητα o IB να αμείβεται από τις συναλλαγές σας.

Η FXCM LTD θα συνάψει επιχειρηματική συνεργασία μόνο με όσους πελάτες θεωρεί ότι είναι κατάλληλοι για αυτή την επένδυση και για την αξιολόγηση της καταλληλότητας θα λάβει υπόψη της τις παρεχόμενες πληροφορίες στην παρούσα αίτηση. Για αυτό το λόγο, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση αλλαγής των παρεχόμενων προσωπικών σας πληροφοριών.

Σημείωση: Η παρούσα σύνοψη θα πρέπει να μελετάται σε συνάρτηση με τους Όρους Συναλλαγών μας. Παρ' όλο που γίνεται κάθε προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια του οδηγού, οι πληροφορίες που περιέχει υπόκεινται σε αλλαγή, συχνά χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, και, συνεπώς, παρέχονται μόνο για λόγους καθοδήγησης. Εάν έχετε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με την FXCM.

Αμοιβές: Μέσω της εκτέλεσης των εντολών των πελατών, η FXCM μπορεί να λάβει προμήθεια με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων είναι: τα spreads, η χρέωση προμήθειας βάση lot στο άνοιγμα και το κλείσιμο των συναλλαγών, η προσθήκη mark-up στα spreads που λαμβάνει από τους παρόχους ρευστότητας σε συγκεκριμένους τύπους λογαριασμών, και η προσθήκη markup στο rollover, κ.α. 

Trading Λογαριασμοί: Οι στρατηγικές arbitrage απαγορεύονται και η FXCM καθορίζει, κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια, τι περιλαμβάνει μια στρατηγική arbitrage. Οι trading λογαριασμοί προσφέρουν τιμολόγηση με spread και mark-up. Τα spreads είναι μεταβαλλόμενα και υπόκεινται σε καθυστερήσεις. Η μόχλευση για FX και CFDs διαφέρει ανάλογα με το προϊόν. Τα βασικά νομισματικά ζεύγη έχουν προεπιλεγμένη μόχλευση στο 30:1, τα μη-βασικά ζεύγη, ο χρυσός και οι βασικοί δείκτες μετοχών έχουν προεπιλεγμένη μόχλευση στο 20:1, τα εμπορεύματα εκτός του χρυσού και οι μη-βασικοί δείκτες μετοχών έχουν προεπιλεγμένη μόχλευση στο 10:1 και τα κρυπτονομίσματα έχουν προεπιλεγμένη μόχλευση στο 2:1. 

Προμήθειες: Η τιμολόγηση βάση προμηθειών είναι διαθέσιμη σε Active Trader λογαριασμούς. Οι προμήθειες χρεώνονται στο άνοιγμα και στο κλείσιμο των θέσεων στο νόμισμα βάσης του λογαριασμού. 

Εκτέλεση: Η FXCM είναι ο τελικός αντισυμβαλλόμενος σε κάθε συναλλαγή σας. H FXCM λαμβάνει τιμές αγοράς και πώλησης από διάφορους παρόχους ρευστότητας και είναι ο τελικός αντισυμβαλλόμενος όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε forex και CFDs στην πλατφόρμα συναλλαγών της FXCM. Σημείωση: Οι συμβατικές σχέσεις με παρόχους ρευστότητας ενοποιούνται μέσω της FXCM Group, η οποία με τη σειρά της, παρέχει τεχνολογία και τιμολόγηση στις θυγατρικές εταιρείες του ομίλου. 

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×