Τι είναι το margin; Το margin μπορεί να θεωρηθεί ως κατάθεση καλής πίστης, απαραίτητη για τη διατήρηση ανοικτών θέσεων. Δεν πρόκειται για χρέωση ή κόστος συναλλαγών, είναι απλώς ένα τμήμα του κεφαλαίου του λογαριασμού σας που τηρείται ως κατάθεση margin. Μπορείτε να παρακολουθείτε το Δεσμευμένο και το Διαθέσιμο κεφάλαιό σας στο παράθυρο των Λογαριασμών της πλατφόρμας Trading Station.

Video Παράθυρο Λογαριασμών (1:07)

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ FXCM;

Οι απαιτήσεις περιθωρίου στο FOREX στην FXCM LTD διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο λογαριασμού. Θα δείτε τις ανανεωμένες απαιτήσεις περιθωρίου ανά ζεύγος στην πλατφόρμα Trading Station, στο παράθυρο «Απλή Εμφάνιση Τιμών».

Απαιτήσεις Περιθωρίου Παράδειγμα

ΠΟΤΕ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ;

Οι Απαιτήσεις Περιθωρίου ανανεώνονται την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, για να αντανακλούν τις διακυμάνσεις των τιμών. Η FXCM δεν αναμένει περισσότερες από μια ανανεώσεις τον μήνα, παρόλα αυτά ακραίες κινήσεις στην αγορά ή ανακοινώσεις ίσως απαιτήσουν μη-προγραμματισμένες ανανεώσεις εντός του μήνα. Οι ανανεωμένες απαιτήσεις περιθωρίου παρουσιάζονται στο παράθυρο «Απλή Εμφάνιση Τιμών» της Trading Station.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1Μόχλευση: Η μόχλευση είναι δίκοπο μαχαίρι και μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Ομοίως, μπορεί να πολλαπλασιάσει και τις απώλειές σας. Το trading στην αγορά συναλλάγματος με οποιοδήποτε επίπεδο περιθωρίου μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλους τους επενδυτές.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα