Συναλλαγές Βάσει της Άποψής σας για τους Διεθνείς Χρηματιστηριακούς Δείκτες

Αναζητείτε ένα ιδανικό περιβάλλον για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στις χρηματαγορές των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αυστραλίας; Σας προσφέρουμε ενισχυμένα CFDs Δεικτών, μία από τις πλέον μοναδικές υπηρεσίες του κλάδου, που προσφέρει σημαντικό όφελος στους scalpers, σε όσους χρησιμοποιούν ΕΑs, αλλά και όσους πραγματοποιούν συναλλαγές κατά την διάρκεια ανακοινώσεων.

Γιατί να Πραγματοποιήσετε Συναλλαγές σε Δείκτες με την FXCM;

ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ STOP

Το μοντέλο Ενισχυμένης Εκτέλεσης σε CFDs της FXCM σημαίνει trading χωρίς ελάχιστες αποστάσεις stop στα περισσότερα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των US30, NAS100 και GER30. Όλες οι στρατηγικές είναι ευπρόσδεκτες.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΚΟΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Πραγματοποιήστε συναλλαγές χωρίς προμήθειες και δίχως χρεώσεις χρηματιστηρίων – το κόστος συναλλαγών σας είναι το spread.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ

Δεσμεύστε ένα μικρό μέρος του συνολικού μεγέθους της θέσης για τους διεθνείς δείκτες – μόχλευση έως 200:1.2

ΜΕΓΕΘΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ – MICRO CFDs

Τα μικρά μεγέθη συναλλαγών σας παρέχουν την ευελιξία να ρισκάρετε λιγότερο ανά συναλλαγή.

Με τα προϊόντα δεικτών της FXCM μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε πτωτικές αγορές ευκολότερα απ’ ότι στις αγορές μετοχών. Πιστεύετε πως η αγορά θα υποχωρήσει; Πουλήστε με την ίδια ευκολία που αγοράζετε σε ανοδικές αγορές.


ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Αμοιβές: Μέσω της εκτέλεσης των εντολών των πελατών, η FXCM μπορεί να λάβει προμήθεια με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων είναι: η προσθήκη mark-up στα spreads που λαμβάνει από τους παρόχους ρευστότητας, προμήθεια από τη ροή των εντολών, και η χρέωση προμήθειας σε λογαριασμούς που πραγματοποιούν συναλλαγές με τα χαμηλότερα spreads της FXCM που είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένους λογαριασμούς που πληρούν τις ανάλογες προϋποθέσεις.   Μόχλευση: Η μόχλευση είναι δίκοπο μαχαίρι και μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Ομοίως, μπορεί να πολλαπλασιάσει και τις απώλειές σας. Η συναλλαγή σε συνάλλαγμα με οποιοδήποτε επίπεδο περιθωρίου μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους τους επενδυτές. 
Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×