Συναλλαγές Βάσει της Άποψής σας για τους Διεθνείς Χρηματιστηριακούς Δείκτες

Αναζητείτε ένα ιδανικό περιβάλλον για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στις χρηματαγορές των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αυστραλίας; Σας προσφέρουμε ενισχυμένα CFDs Δεικτών, μία από τις πλέον μοναδικές υπηρεσίες του κλάδου, που προσφέρει σημαντικό όφελος στους scalpers, σε όσους χρησιμοποιούν ΕΑs, αλλά και όσους πραγματοποιούν συναλλαγές κατά την διάρκεια ανακοινώσεων.

Γιατί να Πραγματοποιήσετε Συναλλαγές σε Δείκτες με την FXCM;

ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ STOP

Το μοντέλο Ενισχυμένης Εκτέλεσης σε CFDs της FXCM σημαίνει trading χωρίς ελάχιστες αποστάσεις stop στα περισσότερα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των US30, NAS100 και GER30. Όλες οι στρατηγικές είναι ευπρόσδεκτες.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΚΟΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Πραγματοποιήστε συναλλαγές χωρίς προμήθειες και δίχως χρεώσεις χρηματιστηρίων – το κόστος συναλλαγών σας είναι το spread.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ

Δεσμεύστε ένα μικρό μέρος του συνολικού μεγέθους της θέσης για τους διεθνείς δείκτες. Δείτε τις Απαιτήσεις Περιθωρίου.

ΜΕΓΕΘΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ – MICRO CFDs

Τα μικρά μεγέθη συναλλαγών σας παρέχουν την ευελιξία να ρισκάρετε λιγότερο ανά συναλλαγή.

Με τα προϊόντα δεικτών της FXCM μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε πτωτικές αγορές ευκολότερα απ’ ότι στις αγορές μετοχών. Πιστεύετε πως η αγορά θα υποχωρήσει; Πουλήστε με την ίδια ευκολία που αγοράζετε σε ανοδικές αγορές.


Παρελθούσα Απόδοση: Η παρελθούσα Απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων.  

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Αμοιβές: Μέσω της εκτέλεσης των εντολών των πελατών, η FXCM μπορεί να λάβει προμήθεια με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων είναι: τα spreads, η χρέωση προμήθειας βάση lot στο άνοιγμα και το κλείσιμο των συναλλαγών, η προσθήκη mark-up στα spreads που λαμβάνει από τους παρόχους ρευστότητας σε συγκεκριμένους τύπους λογαριασμών, και η προσθήκη markup στο rollover, κ.α.  

Tα δεδομένα αγοράς του CME Group χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας ως πηγή πληροφοριών για συγκεκριμένα προϊόντα της FXCM. Το CME Group δεν έχει άλλη συσχέτιση με προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM που αναφέρονται παραπάνω και δεν προωθεί, υποστηρίζει ή προτείνει οποιαδήποτε προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν εγγυάται την ακρίβεια και / ή την πληρότητα των δεδομένων αγοράς που δανειοδοτούνται στην FXCM και δεν θα έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλήψεις ‘η διακοπές σε αυτά. Δεν υπάρχουν τρίτα μέρη ως δικαιούχοι για τις συμφωνίες ή τις διευθετήσεις μεταξύ του CME Group και της FXCM.  

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×