CFDs Χρηματιστηριακών Δεικτών

Με την FXCM οι συναλλαγές σε CFDs χρηματιστηριακών δεικτών είναι παρόμοιες με αυτές στο forex. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζετε το σύμβολο και το μέγεθος του συμβολαίου. Δείτε τον Οδηγό CFD.

Τα CFDs δεικτών είναι χρηματοοικονομικά παράγωγα που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε έκθεση σε διάφορες αγορές. Τα CFDs δεικτών μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμο κομμάτι των στρατηγικών σας, καθώς σας δίνουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις κινήσεις των υποκείμενων προϊόντων. Ανατρέξτε στον ακόλουθο πίνακα για τα διαθέσιμα προϊόντα CFDs δεικτών:

ΣΥΜΒΟΛΟΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΣ
ΔΕΙΚΤΗΣ
ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣΜΕΣΟ SPREAD
    
AUS200 ASX SPI 200 Future AU$ 1,72
CHN50 SGX FTSE China A50 Future US$ 9,50
ESP35 IBEX35 Index Future 7,45
EUSTX50 Euro Stoxx 50 Future 1,19
FRA40 CAC40 Index Future 1,26
GER301 DAX Index Future 1,27
HKG33 Hang Seng Future HK$ 9,58
JPN225 Nikkei 225 Dollar Future ¥ 8,9
NAS100 E-Mini Nasdaq 100 Future US$ 1,06
SPX500 E-Mini S&P 500 Future US$ 0,38
UK100 FTSE 100 Index Future £ 1,02
US2000 E-Mini Russell 2000 Future US$ 0,40
US30 E-Mini Dow Future US$ 1,60

1 Το μέσο αναγραφόμενο spread στον GER30 αφορά τις ώρες αιχμής (07:00-21:00 GMT). Από τις 11 Φεβρουαρίου 2019, ο GER30 θα παραμένει ανοιχτός πέραν των ωρών αιχμής (00:30-07:00 GMT). Τα spreads ενδέχεται να διευρυνθούν κατά τις εκτός αιχμής ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ώρες συναλλαγών και τα spreads του GER30, παρακαλείστε να ανατρέξετε στις Συχνές Ερωτήσεις της FXCM.  

US2000

Το υποκείμενο προϊόν του US2000 είναι το E-Mini Russell 2000 Future. Ο δείκτης Russel 2000 μετρά την απόδοση των 2000 χαμηλής κεφαλαιοποίησης εταιρειών του δείκτη Russel 3000 και είναι το πιο διαδεδομένο μέσο μέτρησης της απόδοσης των μετοχών χαμηλής κεφαλαιοποίησης των ΗΠΑ.

US30

Το υποκείμενο προϊόν του US30 είναι ο DJIA (ο Dow Jones) MINI e-CBOT. Ο δείκτης Dow Jones αποτελείται από 30 μεγάλες Αμερικανικές εταιρείες, όπως οι: AMEX, Boeing, Chevron, Coca-Cola, DuPont, GE, Goldman Sachs, Intel, IBM, Microsoft, Nike, κλπ.

SPX500

Το υποκείμενο προϊόν του SPX500 είναι ο χρηματιστηριακός δείκτης S&P 500, που διατηρείται από τους Δείκτες S&P Dow Jones, και αποτελείται από 500 εταιρείες μεγάλης κεφαλαιοποίησης οι οποίες καλύπτουν το 75% της Αμερικανικής αγοράς μετοχών σε κεφαλαιοποίηση. Παραδείγματα εταιρειών: Delta, eBay, Halliburton, Yum! Brands κλπ. Ο S&P 500 δημιουργήθηκε και συνεχίζει να διατηρείται από τους Δείκτες S&P Dow Jones, μια κοινοπραξία που ελέγχεται πλειοψηφικά από την McGraw Hill Financial η οποία δημοσιεύει πολλούς χρηματιστηριακούς δείκτες, όπως ο S P Midcap 400, ο S&P Small Cap 600 και ο S&P Composite 1500.

NAS100

Το υποκείμενο προϊόν του NAS100 είναι ο χρηματιστηριακός δείκτης NASDAQ100. Ο συγκεκριμένος δείκτης περιλαμβάνει 100 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών κλάδων με εξαίρεση εκείνους που δραστηριοποιούνται στο χρηματοπιστωτικό κλάδο, όπως τράπεζες και επενδυτικές εταιρείες. Παραδείγματα εταιρειών: Apple, Adobe Systems, Amazon, Cisco Systems, Google, Intel, Facebook, κλπ

UK100

Το υποκείμενο προϊόν του UK100 είναι το future του δείκτη FTSE 100. Ο συγκεκριμένος δείκτης περιλαμβάνει τις 100 εταιρείες με την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση στην αγορά που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Στους δείκτες FTSE, οι τιμές των μετοχών σταθμίζονται με βάση την κεφαλαιοποίηση στην αγορά, έτσι ώστε οι μεγαλύτερες εταιρείες να επηρεάζουν περισσότερο το δείκτη συγκριτικά με τις μικρότερες εταιρείες. Παραδείγματα: GlaxoSmithKline, HSBC, Royal Dutch Shell κλπ.

GER30

Το υποκείμενο προϊόν του GER30 είναι το future του δείκτη DAX. Ο DAX είναι ένας χρηματιστηριακός δείκτης μεγάλης κεφαλαιοποίησης που αποτελείται από 30 μεγάλες Γερμανικές εταιρείες που συναλλάσσονται στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης: Για παράδειγμα οι BASF, SAP, Bayer, Allianz κλπ.

ESP35

Το υποκείμενο προϊόν του ESP35 είναι το future του δείκτη IBEX35. Ο συγκεκριμένος δείκτης μετοχών είναι ο βασικός δείκτης του χρηματιστηρίου Bolsa de Madrid, το οποίο είναι το κύριο χρηματιστήριο της Μαδρίτης. Ο συγκεκριμένος δείκτης περιλαμβάνει 35 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών κλάδων: Banco Popular, Acciona, Bankia, Bankinter, Santander, Repsol, Gas Natural, Telefonica, κλπ.

FRA40

Το υποκείμενο προϊόν του FRA40 είναι το future του δείκτη CAC40. Ο συγκεκριμένος δείκτης μετοχών είναι ο βασικός δείκτης του χρηματιστηρίου Euronext του Παρισιού: Airbus, Alcatel-Lucent, AXA, BNP Paribas, L’Oreal, Orange, Vivendi, Societe Generale, Renault, Michelin, Solvay κλπ.

HKG33

Το υποκείμενο προϊόν του HKG33 είναι το future του δείκτη Mini-Hang Seng. Ο συγκεκριμένος δείκτης μετοχών είναι ο βασικός δείκτης του χρηματιστηρίου του Hong Kong. Η δημιουργία τεσσάρων επιμέρους δεικτών, βοήθησε στο να γίνει πιο σαφής ο δείκτης καθώς και να ταξινομηθούν οι μετοχές του δείκτη σε τέσσερις τομείς. Ο δείκτης αποτελείται από 50 μετοχές όπως οι: Ηang Seng Finance Sub-index, Hang Seng Utilities Sub-index, Hang Seng Properties Sub-index, Hang Seng Commerce & Industry Sub-index.

JPN225

Το υποκείμενο προϊόν του JPN225 είναι το mini future του Nikkei 225 Mini. Ο συγκεκριμένος δείκτης μετοχών είναι ο βασικός δείκτης του χρηματιστηρίου του Τόκιο (TSE).

AUS200

Το υποκείμενο προϊόν του AUS200 είναι ο δείκτης S&P/ASX 200, ο οποίος καταγράφει την επίδοση των 200 μεγαλύτερων μετοχών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Αυστραλίας σύμφωνα με την προσαρμοσμένη κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

EUSTX50

Το υποκείμενο προϊόν του EUSTX50 είναι το Future του Euro Stoxx 50. Ο Euro Stoxx 50 είναι ένας δείκτης των Ευρωπαϊκών εισηγμένων μετοχών, σχεδιασμένος από τη Stoxx Ltd, έναν πάροχο δεικτών της Deutsche Börse και της SIX Group και περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης (όπως οι Allianz, Deutsche Bank, Inditex, Repsol, Unilever) και χρησιμοποιείται ως μέτρο για την κατάσταση της οικονομίας της Ευρώπης.

CHN50

Το υποκείμενο προϊόν του CHN50 είναι ο δείκτης FTSE China A50. Ο FTSE China A50 είναι ένας χρηματιστηριακός δείκτης που αποτελείται από τις 50 μεγαλύτερες εταιρίες με μετοχές τύπου Α του Xρηματιστηρίου της Shanghai και του Xρηματιστηρίου της Shenzhen. Είναι ο δείκτης αναφοράς για τους επενδυτές που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές σχετικά με την απόδοση της εγχώριας αγοράς της Κίνας.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Tα δεδομένα αγοράς του CME Group χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας ως πηγή πληροφοριών για συγκεκριμένα προϊόντα της FXCM. Το CME Group δεν έχει άλλη συσχέτιση με προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM που αναφέρονται παραπάνω και δεν προωθεί, υποστηρίζει ή προτείνει οποιαδήποτε προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν εγγυάται την ακρίβεια και / ή την πληρότητα των δεδομένων αγοράς που δανειοδοτούνται στην FXCM και δεν θα έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλήψεις ‘η διακοπές σε αυτά. Δεν υπάρχουν τρίτα μέρη ως δικαιούχοι για τις συμφωνίες ή τις διευθετήσεις μεταξύ του CME Group και της FXCM.  

Μέσος Όρος Spreads: Οι χρονικά σταθμισμένοι μέσοι όροι προκύπτουν από τις εμπορεύσιμες τιμές της FXCM από την 1 Απριλίου 2019 έως τις 30 Ιουνίου 2019. Τα spreads είναι μεταβαλλόμενα και υπόκεινται σε καθυστερήσεις. Τα στοιχεία των spreads παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Η FXCM δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν ενημερωτικά λάθη, ελλείψεις ή καθυστερήσεις, ή για οποιεσδήποτε ενέργειες που λαμβάνονται βασιζόμενες στις πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν.  

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×