Λεπτομέρειες Συναλλαγών Χρηματιστηριακών Δεικτών

Επειδή η αγορά κινείται συνεχώς, μπορείτε να βρείτε τρέχουσες πληροφορίες για κάθε προϊόν στην πλατφόρμα συναλλαγών σας, ή να ανατρέξετε στον Οδηγό CFD.

ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Το ελάχιστο μέγεθος lot για τα CFDs δεικτών της FXCM είναι το 1 συμβόλαιο, το οποίο σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε κάποιον δείκτη από μόλις 0,10 € ώστε να μειώσετε την έκθεσή σας.

ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι ώρες συναλλαγών των δεικτών βασίζονται γενικά στις ώρες των υποκείμενων χρηματιστηρίων.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ποσά χρηματοδότησης εφαρμόζονται σε θέσεις που διατηρούνται μετά το κλείσιμο των αγορών.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ

Οι απαιτήσεις περιθωρίου των δεικτών αλλάζουν συχνά βάσει της προσδοκώμενης μεταβλητότητας των αγορών. Η πλατφόρμα συναλλαγών σας εμφανίζει τις τρέχουσες απαιτήσεις περιθωρίου. Μάθετε Περισσότερα

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Με την FXCM, η εκτέλεση των εντολών σας είναι ενισχυμένη, χωρίς περιορισμούς σε stop και limit σε βασικούς δείκτες.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Tα δεδομένα αγοράς του CME Group χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας ως πηγή πληροφοριών για συγκεκριμένα προϊόντα της FXCM. Το CME Group δεν έχει άλλη συσχέτιση με προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM που αναφέρονται παραπάνω και δεν προωθεί, υποστηρίζει ή προτείνει οποιαδήποτε προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν εγγυάται την ακρίβεια και / ή την πληρότητα των δεδομένων αγοράς που δανειοδοτούνται στην FXCM και δεν θα έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλήψεις ‘η διακοπές σε αυτά. Δεν υπάρχουν τρίτα μέρη ως δικαιούχοι για τις συμφωνίες ή τις διευθετήσεις μεταξύ του CME Group και της FXCM.  

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×