Τιμολόγηση Χρηματιστηριακών Δεικτών

Με όλους τους τύπους FXCM λογαριασμών, πληρώνετε μόνο το spread όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε χρηματιστηριακούς δείκτες. Με την ενισχυμένη εκτέλεση μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από ακόμη χαμηλότερα spreads και από την απουσία περιορισμών στα stop και limit. Διαβάστε περισσότερα στον Οδηγό CFD.

ΣΥΜΒΟΛΟ / ΣΤΟΧΟΣ SPREAD

ΣΥΜΒΟΛΟΣΤΟΧΟΣ
SPREAD
ΣΥΜΒΟΛΟΣΤΟΧΟΣ
SPREAD
    
US30 2,1 FRA40 1*
SPX500 0,5 HKG33 5
NAS100 1,1 JPN225 7
UK100 1* AUS200 1*
GER30 0,9*    
ESP35 8    

ΔΕΚΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Προκειμένου να προσφέρουμε χαμηλότερα spreads και πιο διαφανή τιμολόγηση, παρέχουμε τιμές με περισσότερα δεκαδικά σε σχέση με πολλές άλλες εταιρείες. Για παράδειγμα:

FXCM

ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

9.790,05
στον GER30

9.790,0
στον GER30

ΚΟΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές με την FXCM, τα κόστη συναλλαγών σας υπολογίζονται αυτόματα στην πλατφόρμα σας, ώστε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τα spread και την αξία του pip. Για να υπολογίσετε το κόστος συναλλαγής στο νόμισμα βάσης του λογαριασμού σας:

Spread
x Αξία Pip
x Αριθμός Συμβολαίων
= Συνολικό Κόστος Συναλλαγής

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Αμοιβές: Μέσω της εκτέλεσης των εντολών των πελατών, η FXCM μπορεί να λάβει προμήθεια με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων είναι: η προσθήκη mark-up στα spreads που λαμβάνει από τους παρόχους ρευστότητας, προμήθεια από τη ροή των εντολών, και η χρέωση προμήθειας σε λογαριασμούς που πραγματοποιούν συναλλαγές με τα χαμηλότερα spreads της FXCM που είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένους λογαριασμούς που πληρούν τις ανάλογες προϋποθέσεις.  

* Τα spreads στους UK100, GER30, FRA40 και AUS200 ίσως διευρυνθούν από 1 σε 2 pips όταν ο αντίστοιχος χρηματιστηριακός cash δείκτης είναι κλειστός για την ημέρα.  

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×