Τιμολόγηση Χρηματιστηριακών Δεικτών

Με όλους τους τύπους FXCM λογαριασμών, πληρώνετε μόνο το spread όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε χρηματιστηριακούς δείκτες. Με την ενισχυμένη εκτέλεση μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από ακόμη χαμηλότερα spreads και από την απουσία περιορισμών στα stop και limit. Διαβάστε περισσότερα στον Οδηγό CFD.

ΣΥΜΒΟΛΟ / ΣΤΟΧΟΣ SPREAD

ΣΥΜΒΟΛΟΣΤΟΧΟΣ
SPREAD
ΣΥΜΒΟΛΟΣΤΟΧΟΣ
SPREAD
    
US30 2,1 FRA40 1*
SPX500 0,5 HKG33 5
NAS100 1,1 JPN225 7
UK100 1* AUS200 1*
GER30 0,9*    
ESP35 8    

ΔΕΚΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Προκειμένου να προσφέρουμε χαμηλότερα spreads και πιο διαφανή τιμολόγηση, παρέχουμε τιμές με περισσότερα δεκαδικά σε σχέση με πολλές άλλες εταιρείες. Για παράδειγμα:

FXCM

ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

9.790,05
στον GER30

9.790,0
στον GER30

ΚΟΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές με την FXCM, τα κόστη συναλλαγών σας υπολογίζονται αυτόματα στην πλατφόρμα σας, ώστε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τα spread και την αξία του pip. Για να υπολογίσετε το κόστος συναλλαγής στο νόμισμα βάσης του λογαριασμού σας:

Spread
x Αξία Pip
x Αριθμός Συμβολαίων
= Συνολικό Κόστος Συναλλαγής

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Αμοιβές: Μέσω της εκτέλεσης των εντολών των πελατών, η FXCM μπορεί να λάβει προμήθεια με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων είναι: τα spreads, η χρέωση προμήθειας βάση lot στο άνοιγμα και το κλείσιμο των συναλλαγών, η προσθήκη mark-up στα spreads που λαμβάνει από τους παρόχους ρευστότητας σε συγκεκριμένους τύπους λογαριασμών, και η προσθήκη markup στο rollover, κ.α.  

* Τα spreads στους UK100, GER30, FRA40 και AUS200 ίσως διευρυνθούν από 1 σε 2 pips όταν ο αντίστοιχος χρηματιστηριακός cash δείκτης είναι κλειστός για την ημέρα.  

Tα δεδομένα αγοράς του CME Group χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας ως πηγή πληροφοριών για συγκεκριμένα προϊόντα της FXCM. Το CME Group δεν έχει άλλη συσχέτιση με προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM που αναφέρονται παραπάνω και δεν προωθεί, υποστηρίζει ή προτείνει οποιαδήποτε προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν εγγυάται την ακρίβεια και / ή την πληρότητα των δεδομένων αγοράς που δανειοδοτούνται στην FXCM και δεν θα έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλήψεις ‘η διακοπές σε αυτά. Δεν υπάρχουν τρίτα μέρη ως δικαιούχοι για τις συμφωνίες ή τις διευθετήσεις μεταξύ του CME Group και της FXCM.  

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×