Διαθέσιμες Πλατφόρμες

Η FXCM προσφέρει μια εκτεταμένη συλλογή δεικτών CFDs. Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές σύμφωνα με την γνώμη τους για τις κορυφαίες αγορές μετοχών παγκοσμίως παράλληλα με τα νομίσματα και τα εμπορεύματα.

Εκτός από την παγκόσμια ηγετική θέση στην παροχή πρόσβασης στην αγορά forex, η FXCM παρέχει επίσης στους πελάτες μια ποικιλία προϊόντων CFD (συμβόλαια επί της διαφοράς). Τα νομίσματα, τα εμπορεύματα και οι δείκτες μετοχών είναι όλα διαθέσιμα για συναλλαγές μέσω των εκτεταμένων υπηρεσιών της FXCM.

Ο «δείκτης» μετοχών, ή στον πληθυντικό «δείκτες», είναι ένας ξεχωριστός τομέας των πιο επιφανών εταιρειών του κάθε χρηματιστηρίου. Η FXCM προσφέρει μια μεγάλη συλλογή από δείκτες CFDs, δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να πραγματοποιούν συναλλαγές σύμφωνα με την γνώμη τους για τις κορυφαίες αγορές μετοχών του κόσμου.

Πλεονεκτήματα

Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους συμμετοχής στις κεφαλαιαγορές είναι η αγορά μετοχών εταιρειών ή ενός index fund. Ενώ οι δραστηριότητες αυτές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά πολλών επενδυτικών στρατηγικών, έχουν πολλά μειονεκτήματα. Υψηλές χρεώσεις, σημαντικά απαιτούμενα κεφάλαια και ζητήματα μετατροπής περιορίζουν τη χρησιμότητά τους σε ενεργούς traders.

Αντίθετα, το trading ενός ενισχυμένου δείκτη CFD έχει αρκετά μοναδικά πλεονεκτήματα:

  • Ελάχιστοι Περιορισμοί στο Trading
  • Χαμηλά Έξοδα Συναλλαγών
  • Διαθεσιμότητα Μόχλευσης*
  • Ποικίλα Μεγέθη Συναλλαγών

Πολλά άτομα ενδιαφέρονται να αναζητήσουν ευκαιρίες στις κορυφαίες αγορές μετοχών στον κόσμο, χωρίς να κατέχουν ένα index fund ή καλάθι μετοχών. Οι συναλλαγές σε δείκτες αποτελούν πρακτικές εναλλακτικές λύσεις.

Υποκείμενες Αγορές

Η FXCM προσφέρει στους πελάτες μια ποικιλία δεικτών που βασίζονται σε κορυφαίες διεθνείς αγορές μετοχών:

ΣΥΜΒΟΛΟΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣΜΕΣΟ SPREAD
    
AUS200 ASX SPI 200 Future AU$ 1.68
CHN50 SGX FTSE China A50 Future US$ 9.35
ESP35 IBEX35 Index Future 7.43
EUSTX50 Euro Stoxx 50 Future 1.40
FRA40 CAC40 Index Future 1.25
GER301 DAX Index Future 1.28
HKG33 Hang Seng Future HK$ 9.81
JPN225 Nikkei 225 Dollar Future ¥ 11.41
NAS100 E-Mini Nasdaq 100 Future US$ 1.05
SPX500 E-Mini S&P 500 Future US$ 0.47
UK100 FTSE 100 Index Future £ 1.10
US2000 E-Mini Russell 2000 Future US$ 0.40
US30 E-Mini Dow Future US$ 1.83

Το μέσο αναγραφόμενο spread στον GER30 αφορά τις ώρες αιχμής (07:00-21:00 GMT). Από τις 11 Φεβρουαρίου 2019, ο GER30 θα παραμένει ανοιχτός πέραν των ωρών αιχμής (00:30-07:00 GMT). Τα spreads ενδέχεται να διευρυνθούν κατά τις εκτός αιχμής ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ώρες συναλλαγών και τα spreads του GER30, παρακαλείστε να ανατρέξετε στις Συχνές Ερωτήσεις της FXCM.  

Η FXCM παρουσιάζει λεπτομερείς περιγραφές όλων των CFDs δεικτών μέσω του Οδηγού Προϊόντων. Ο Οδηγός Προϊόντων περιλαμβάνει τα σημαντικά στατιστικά στοιχεία κάθε προϊόντος. Το μέσο spread, οι ώρες συναλλαγών και οι προδιαγραφές των συμβολαίων είναι διαθέσιμα για γρήγορη αναφορά.

Τιμολόγηση Δεικτών

Όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε δείκτες με την FXCM, το μόνο κόστος είναι το spread. Το μοντέλο ενισχυμένης εκτέλεσης εξασφαλίζει κάποια από τα χαμηλότερα spreads στον κλάδο, χωρίς περιορισμούς στα stop και limit.

Η τιμολόγηση σε δεκαδικά είναι ένα εργαλείο το οποίο επιτρέπει στην FXCM να προσφέρει στους traders χαμηλότερα spreads και διαφανή τιμολόγηση. Με την τιμολόγηση σε δεκαδικά, η FXCM παρέχει τιμές με περισσότερα δεκαδικά ψηφία σε σχέση με πολλούς ανταγωνιστές. Κατά κανόνα, τα μικρότερα δεκαδικά ισούνται με χαμηλότερα spreads.

Για παράδειγμα, η FXCM υπολογίζει τον GER30 σε εκατοντάδες αντί για δεκάδες.

  • GER30
    • Άλλες εταιρείες: 12189.0
    • FXCM:      12189.05

Η FXCM υποστηρίζει μια συλλογή από ποικίλες πλατφόρμες λογισμικού, διαθέτοντας την βραβευμένη πλατφόρμα Trading Station. Κάθε πλατφόρμα υπολογίζει αυτόματα το κόστος κάθε συναλλαγής χρησιμοποιώντας τον παρακάτω τύπο:

Spread x Αξία Pip x Αριθμός Συμβολαίων = Συνολικό Κόστος Συναλλαγής

Λεπτομέρειες Συναλλαγών Χρηματιστηριακών Δεικτών

Εκτός από το κόστος, οι traders θα πρέπει να γνωρίζουν διάφορες άλλες λεπτομέρειες που είναι μοναδικές για τους δείκτες:

Indices Trading Details

ΜΕΓΕΘΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ:
Κάθε δείκτης έχει συγκεκριμένο ελάχιστο και μέγιστο μέγεθος συναλλαγής.

ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ:
Οι ώρες συναλλαγών των δεικτών διαφέρουν βάσει των ωρών των υποκείμενων χρηματιστηρίων.

ΕΞΟΔΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ::
Κόστη που σχετίζονται με την διατήρηση μιας θέσης μετά το κλείσιμο (rollover) ποικίλουν αναλόγως του δείκτη.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ:
Οι απαιτήσεις περιθωρίου των δεικτών αλλάζουν συχνά και βασίζονται στην μεταβλητότητα των υποκείμενων αγορών.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Η FXCM προσφέρει εκτέλεση των εντολών σας χωρίς περιορισμούς σε stop και limit σε επιλεγμένους δείκτες.

Ξεκινώντας Το Trading

Η ενσωμάτωση των συναλλαγών σε δείκτες στο χαρτοφυλάκιό σας είναι εύκολη. Το άνοιγμα ενός λογαριασμού με τη FXCM είναι το μόνο που χρειάζεται για να αρχίσετε να αξιοποιείτε ευκαιρίες στις πιο σημαντικές αγορές μετοχών στον κόσμο.

Αμοιβές: Μέσω της εκτέλεσης των εντολών των πελατών, η FXCM μπορεί να λάβει προμήθεια με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων είναι: τα spreads, η χρέωση προμήθειας βάση lot στο άνοιγμα και το κλείσιμο των συναλλαγών, η προσθήκη mark-up στα spreads που λαμβάνει από τους παρόχους ρευστότητας σε συγκεκριμένους τύπους λογαριασμών, και η προσθήκη markup στο rollover, κ.α.  

Tα δεδομένα αγοράς του CME Group χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας ως πηγή πληροφοριών για συγκεκριμένα προϊόντα της FXCM. Το CME Group δεν έχει άλλη συσχέτιση με προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM που αναφέρονται παραπάνω και δεν προωθεί, υποστηρίζει ή προτείνει οποιαδήποτε προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν εγγυάται την ακρίβεια και / ή την πληρότητα των δεδομένων αγοράς που δανειοδοτούνται στην FXCM και δεν θα έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλήψεις ‘η διακοπές σε αυτά. Δεν υπάρχουν τρίτα μέρη ως δικαιούχοι για τις συμφωνίες ή τις διευθετήσεις μεταξύ του CME Group και της FXCM.  

* Μόχλευση: Η μόχλευση είναι δίκοπο μαχαίρι και μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Ομοίως, μπορεί να πολλαπλασιάσει και τις απώλειές σας. Οι συναλλαγές σε συνάλλαγμα/CFDs με οποιοδήποτε επίπεδο περιθωρίου μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές.  

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×