Συναλλαγές στον Χρυσό (XAU/USD)

Active Trader Spreads

Ο χρυσός είναι μία από τις πιο περιζήτητες επενδύσεις στην αγορά μετάλλων. Οι επενδυτές χρησιμοποιούν συχνά τον χρυσό για διαφοροποίηση ρίσκου σε οικονομικές ανακοινώσεις που μπορούν να επηρεάσουν τις τοποθετήσεις τους. Αυτό μπορεί να συμβεί με διάφορους τρόπους: ορισμένοι κατέχουν χρυσά νομίσματα και κοσμήματα, ενώ άλλοι επενδύουν σε futures και παράγωγα.

Στο παρελθόν, ο χρυσός χρησιμοποιούνταν σε καθορισμένες αξίες νομισμάτων, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον. Στην πραγματικότητα καμία χώρα δεν χρησιμοποιεί σήμερα τον κανόνα του χρυσού. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αξία του έχει μειωθεί. Ο χρυσός εξακολουθεί να κατατάσσεται ως το πιο ακριβό πολύτιμο μέταλλο, με την τιμή του να καθορίζεται από την αγορά πολύτιμων μετάλλων του Λονδίνου.

Πραγματοποιήστε Συναλλαγές στον Χρυσό με την FXCM

Γρήγορη και αποδοτική εκτέλεση συναλλαγών, χωρίς προμήθειες

ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Δοκιμάστε την στρατηγική σας σε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό. Κάντε εγγραφή τώρα.

Αρκετοί traders επενδύουν στον χρυσό ως παράγωγο μέσω futures και options. Εντός των ΗΠΑ, πολλοί επενδύουν στον χρυσό μέσω over-the-counter συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Εκτός των ΗΠΑ υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως τα συμβόλαια επί της διαφοράς (CFDs) ή τα spread bets, που επιτρέπουν στους επενδυτές να εκμεταλλευτούν τις κινήσεις στις τιμές του μετάλλου.

Οι επενδύσεις στον χρυσό μέσω CFDs έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες μορφές επενδύσεων. Εν αντιθέσει με τον χαλκό, δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης και έτσι οι θέσεις μπορούν να διατηρηθούν ανοιχτές για όσο επιθυμεί ο επενδυτής. Για πολλούς επενδυτές, ο χρυσός θεωρείται πιο σταθερός από τις μετοχές, οι οποίες αποδίδουν όταν μια εταιρεία αναπτύσσεται. Η μόχλευση χρησιμοποιείται συχνά στις συναλλαγές σε CFDs χρυσού και αυξάνει τόσο τα κέρδη όσο και τις απώλειες.

Εν κατακλείδι, ο χρυσός είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο συναρπαστικούς τρόπους επένδυσης στις διεθνείς αγορές. Είτε σε περιόδους πολέμων και αναταραχής, είτε ειρήνης και ευημερίας, ο χρυσός βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Διάγραμμα Χρυσού


ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στον χρυσό από την Κυριακή στις 22.00 GMT έως την Παρασκευή στις 20.45 GMT. Υπάρχει επίσης μία ωριαία διακοπή κάθε μέρα στις 21.00 GMT.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Πραγματοποιήστε συναλλαγές στον χρυσό μαζί με τα νομίσματα μέσα από την Trading Station, που σας παρέχει εύχρηστο περιβάλλον, δυνατότητα συναλλαγών με ένα κλικ και προηγμένο πακέτο διαγραμμάτων.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Συνδεθείτε στην Trading Station από τον υπολογιστή σας, το tablet ή το κινητό σας και μείνετε συνεχώς ενημερωμένοι.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Δείτε πλήρεις λεπτομέρειες για τις συναλλαγές στον χρυσό και σε άλλα προϊόντα μέσα από τον Οδηγό CFD.

ΔΩΡΕΑΝ DEMO ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Κάντε μια Δωρεάν Εγγραφή

Συναινώ να λαμβάνω εκπαιδευτικό υλικό συναλλαγών και πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της FXCM.

Έχετε την επιλογή διαγραφής ανά πάσα στιγμή. Η FXCM θα χρησιμοποιεί δεδομένα που συλλέχθηκαν με σκοπό την παροχή υπηρεσιών, την επικοινωνία και την αποστολή σημαντικών πληροφοριών σε εσάς. Για να μάθετε περισσότερα παρακαλούμε όπως διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Διαβάστε το Demo Disclaimer
 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Η εγγραφή σας για δοκιμαστικό λογαριασμό ήταν επιτυχής.

Όνομα Χρήστη
Κωδικός

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ TRADING - ΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ €50.000

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ DESKTOP ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ WEB ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Αποθηκεύστε το Όνομα Χρήστη & τον Κωδικό

Εισάγετε το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό στην πλατφόρμα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε live δεδομένα αγοράς και διαγράμματα. Το Όνομα Χρήστη και ο Κωδικός σας έχει αποσταλεί στο email σας.

Άλλες Επιλογές Πλατφορμών:

Thank You Demo registration is currently down for scheduled maintenance. A representative will send your demo login credentials to the email address provided when registration is back online.

Παρελθούσα Απόδοση: Η παρελθούσα Απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων.  

Μόχλευση: Η μόχλευση είναι δίκοπο μαχαίρι και μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Ομοίως, μπορεί να πολλαπλασιάσει και τις απώλειές σας. Οι συναλλαγές σε συνάλλαγμα/CFDs με οποιοδήποτε επίπεδο περιθωρίου μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές.  

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×