Αναβαθμίστε τα Διαγράμματα της MetaTrader4

Forex Capital Markets ("FXCM") ΦΟΡΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Η παρούσα φόρμα σκοπεύει στο να συγχρονίσει τα διαγράμματα της MetaTrader4 (“MT4”) με συγκεκριμένα προφίλ τιμολόγησης κατόχων FXCM λογαριασμών. Παρακαλούμε σημειώστε πως για να ανανεωθούν τα διαγράμματα στον λογαριασμό σας, πρέπει να κλείσουν όλες οι ανοιχτές θέσεις και ο λογαριασμός να μεταφερθεί. Θα ειδοποιηθείτε μέσω email, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, όταν ο λογαριασμός έχει μεταφερθεί. Θα λάβετε νέο αριθμό λογαριασμού και κωδικό. Ανοιχτές θέσεις, stop, limit και εκκρεμείς εντολές δεν θα μεταφερθούν.

Η μεταφορά του λογαριασμού σας για πρόσβαση σε σωστά διαγράμματα περιλαμβάνει ορισμένες αλλαγές στον λογαριασμό σας. Προτού ολοκληρώσετε την ακόλουθη φόρμα, παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

 • Οι Expert Advisors (“EAs”) του MT4 λογαριασμού σας δεν θα μεταφερθούν. Τα “Magic Numbers” της MT4 και τα custom TXT πεδία του λογαριασμού σας, επίσης δεν θα μεταφερθούν.
 • Αφού μεταφερθεί ο λογαριασμός σας, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε εκ νέου τους ΕΑs σας. Αν χρησιμοποιείτε κάποιον ΕΑ που είναι κλειδωμένος στον αριθμό λογαριασμού σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του ΕΑ, για να εκδώσει νέα άδεια για τον ΕΑ.
 • Το ιστορικό του λογαριασμού σας πριν από αυτή την μεταφορά, θα είναι προσβάσιμο μέσα από την Trading Station II ή το www.myfxcm.com χρησιμοποιώντας τα παλιά στοιχεία εισόδου σας.
 • Οι χρήστες VPS θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πάροχο του VPS ώστε να μεταφέρει το VPS στο νέο αριθμό λογαριασμού.
 • Αυτή η μεταφορά διατίθεται μόνο σε κατόχους λογαριασμών με συγκεκριμένα προφίλ τιμολόγησης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (www.fxcm.gr/support/contact-client-support/) για να προσδιορίσετε αν ο λογαριασμός σας έχει το δικαίωμα μεταφοράς.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα στα Αγγλικά

(8-10 Ψηφία)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ (ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ):

 

Εξουσιοδοτώ και ζητώ από την FXCM να μεταφέρει τον ανωτέρω MT4 λογαριασμό σε νέα βάση δεδομένων (το "Αίτημά" μου). Παρέχοντας τέτοια εξουσιοδότηση και οδηγία, συναινώ στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (οι «Όροι»):

 1. Κατανοώ ότι η υποβολή της παρούσας φόρμας αποτελεί μόνο αίτημα και δεν απαιτείται από την FXCM να πραγματοποιήσει το Αίτημά μου. Συμφωνώ ότι μετά την υποβολή της παρούσας φόρμας, η FXCM θα ενεργήσει με εύλογο εμπορικό τρόπο για να εξετάσει το Αίτημά μου, αλλά ότι δεν δεσμεύεται να ενεργήσει ή να λάβει απόφαση μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η FXCM μπορεί να εγκρίνει ή να απορρίψει το Αίτημά μου κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
 2. Κατανοώ ότι ο λογαριασμός μου δεν θα πρέπει να έχει ανοιχτές θέσεις ή εντολές (όπως ανοιχτές συναλλαγές, εντολές stop ή limit, ή εντολές εισόδου). Εάν υπάρχουν ανοιχτές θέσεις, κατανοώ ότι η FXCM δεν θα έχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσει το Αίτημά μου.
 3. Κατανοώ και συμφωνώ πως η FXCM μπορεί να μεταφέρει το πλήρες υπόλοιπο των κεφαλαίων, των χρημάτων και των προϊόντων από τον υπάρχοντα MT4 λογαριασμό μου, σε νέο MT4 λογαριασμό. Κατανοώ πως μπορεί να λάβω νέο αριθμό λογαριασμού.
 4. Αν εγκριθεί το Αίτημά μου, κατανοώ πως οι Όροι Συναλλαγών της FXCM, η Κάρτα Τιμολόγησης και όλες οι σχετικές πολιτικές που διέπουν τώρα τον λογαριασμό μου, θα συνεχίσουν να διέπουν τον λογαριασμό μου και την δραστηριότητα συναλλαγών με την FXCM, όπως τροποποιείται και συμπληρώνετε από αυτούς του Όρους.
 5. Κατανοώ πως αν ο λογαριασμός μου είχε συστηθεί από Referring Agent, ο νέος FXCM λογαριασμός μου θα οριστεί υπό τον ίδιο Referring Agent.
 6. Κατανοώ πως αν ο υπάρχων trading FXCM λογαριασμός μου έχει διαφορετικό νόμισμα βάσης από τα USD, GBP ή EUR, τα υπάρχοντα κεφάλαιά μου μπορεί να μετατραπούν σε τιμή μετατροπής της απολύτου διακριτικής ευχέρειας της FXCM.
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Έχουμε παραλάβει το μήνυμά σας και σύντομα ένας εκπρόσωπος της FXCM θα εξετάσει το αίτημα σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×