Η Νέα Πλατφόρμα FXCM MetaTrader 4

Δείτε όλες τις ρυθμιστικές αρχές, πατήστε εδώ. | Πολιτική Απορρήτου

Σας προσφέρουμε την απόλυτη ΜΤ4 εμπειρία trading

Δοκιμάστε τη νέα, βελτιωμένη και ταχύτερη πλατφόρμα μας MetaTrader 4 με ένα Δωρεάν Δοκιμαστικό Λογαριασμό και δείτε γιατί οι traders επιλέγουν την ΜΤ4 με την FXCM.

  • Ταχύτερη Εκτέλεση Εντολών
  • Χωρίς Λογισμικό Τρίτου Παρόχου
  • Χωρίς Auto-Syncs
  • 0.01 Micro Lot Μέγεθος Συναλλαγής
  • "Έλεγχος του Slippage με «Μέγιστη Απόκλιση»
  • Δωρεάν VPS για λογαριασμούς που πληρούν τις προϋποθέσεις1
Free Forex Trading Guide

Δοκιμαστικός Λογαριασμός: Παρόλο που οι δοκιμαστικοί λογαριασμοί προσπαθούν να αντιγράψουν τις συνθήκες της αγοράς σε πραγματικό χρόνο, βασίζονται σε προσομοίωση των συνθηκών αγοράς. Επομένως, υπάρχουν σημαντικές διαφορές που τους διακρίνουν από έναν live λογαριασμό, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε έλλειψη εξάρτησης από τη ρευστότητα της αγοράς σε πραγματικό χρόνο. Οι λειτουργικές δυνατότητες κατά την εκτέλεση εντολών σε περιβάλλον δοκιμαστικού λογαριασμού μπορεί να οδηγήσουν σε εξαιρετικά γρήγορες συναλλαγές, έλλειψη απόρριψης εντολών, και/ή απουσία slippage. Επιπλέον, οι ενημερώσεις σε δοκιμαστικό λογαριασμό μπορεί να μην συμπίπτουν με αυτές των live λογαριασμών.

1Δωρεάν VPS: Διατηρήστε το υπόλοιπο του ΜΤ4 λογαριασμού σας στις $5000 και το VPS θα σας παρέχεται δωρεάν. Εάν δεν πληροίτε αυτή την προϋπόθεση στο τέλος του μήνα το ποσό των $30 μπορεί να χρεωθεί σε οποιοδήποτε FXCM λογαριασμό σας για να καλύψει τη χρέωση του VPS.

 
 

Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και τη λειτουργία του fxcm.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησής σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Μάθετε Περισσότερα