Δωρεάν Online Live Webinars

Παρακολουθήστε τα εκπαιδευτικά μας webinars που διεξάγονται ζωντανά πέντε ημέρες την εβδομάδα, για να εξασκήσετε τις ικανότητες σας ή απλά για να ενημερώνεστε για τις αγορές ημερησίως. Ενισχύστε την στρατηγική σας με την βοήθεια των ειδικών μας και βελτιώστε τις συναλλαγές σας.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ WEBINARS

 ΗΜΕΡΑΩΡΑΟΜΙΛΗΤΗΣ

LIVE CLASSROOM

Understanding Price Action Δευτέρα 14:30 GMT Grace Quigley
Reading Candlesticks and Understanding Chart Patterns Τρίτη 18:00 GMT Liza Donor
Trading Psychology Τετάρτη 18:00 GMT Liza Donor
Intro to Automated Strategies Πέμπτη 18:00 GMT Grace Quigley
Coding a Custom Trading Algorithm in Lua Πέμπτη 17:00 GMT Rob Pasche

Γνωρίζατε ότι; Τα Εκπαιδευτικά Video παρέχουν πληροφορίες για τις βασικές έννοιες του forex, την λειτουργία των πλατφορμών, τις στρατηγικές συναλλαγών κ.α.

Τα Δωρεάν Online Webinars διεξάγονται στην Αγγλική Γλώσσα.

Απόψεις για την Αγορά: Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, τιμή ή άλλη πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτό το website, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή παρότρυνση για οποιαδήποτε αγοροπωλησία. Το σχόλιο της αγοράς δεν έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις που είναι σχεδιασμένες για την προώθηση της ανεξάρτητης επενδυτικής έρευνας, και ως εκ τούτου δεν υπόκειται σε καμία απαγόρευση πραγματοποίησης συναλλαγών προ της διάδοσής του. Η FXCM δεν φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια κεφαλαίων ή για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των παρεχόμενων ενημερωτικών πληροφοριών. 

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×