Πραγματοποιήστε συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα με την FXCM

Η FXCM προσφέρει δυο CFDs στα Κρυπτονομίσματα. Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD) και Litecoin (LTC/USD).

Κάνοντας trading με την FXCM μπορείτε να συμμετέχετε τόσο στην άνοδο όσο και στην πτώση των κρυπτονομισμάτων.

Μπορείτε απλά να ενεργοποιήσετε το εν λόγω προϊόν στον λογαριασμό σας, πληκτρολογώντας «BTC/USD», «ΕΤΗ/USD» ή «LTC/USD» στην γραμμή αναζήτησης του παραθύρου «Λίστα Συμβόλων» στην Trading Station.

Τι είναι το Bitcoin;

Το bitcoin είναι μία μορφή ψηφιακού νομίσματος. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά νομίσματα τα οποία συχνά υποστηρίζονται από τον χρυσό και το ασήμι, το bitcoin βασίζεται σε ένα κατανεμημένο σύστημα υπολογιστών. Ενώ τα παραδοσιακά νομίσματα τυπώνονται από κεντρικές τράπεζες, τα bitcoins δημιουργούνται από ένα κατανεμημένο δίκτυο υπολογιστών.

Το bitcoin διαφέρει επίσης από τα παραδοσιακά νομίσματα γιατί είναι αποκεντρωμένο, που σημαίνει πως δεν ελέγχεται από έναν μεμονωμένο φορέα. Ως εκ τούτου, οι miners ανά τον κόσμο δημιουργούν νέες μονάδες του νομίσματος και επιβεβαιώνουν τις συναλλαγές του.

Τι είναι το Ethereum;

Το Ethereum είναι ένα κατανεμημένο σύστημα υπολογιστών που τρέχει έξυπνα συμβόλαια.

Τι είναι το Ether;

Το Ether είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που χρησιμοποιείται από το Ethereum. To Ether είναι το καύσιμο που χρησιμοποιείται για την πληρωμή των συναλλαγών στην πλατφόρμα του Ethereum. To Ether δίνει στους συμμετέχοντες το κίνητρο για να συνεισφέρουν στους πόρους που χρησιμοποιούνται από την πλατφόρμα, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ισχυρό δίκτυο. Επιπλέον, παρέχει στους προγραμματιστές το κίνητρο να γράψουν αποτελεσματικό κώδικα, καθώς τα μη-αποτελεσματικά προγράμματα λογισμικού είναι πιο ακριβά.

Τι είναι το Litecoin;

Το Litecoin είναι ένα αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα ανοιχτού κώδικα, που δημιουργήθηκε το 2011, χρησιμοποιώντας κώδικα από πελάτη του Bitcoin. Λόγω της στενής σχέσης των δύο, πολλοί περιγράφουν το Litecoin ως το ασήμι στον χρυσό του Bitcoin.

Γιατί να κάνω Trading στα Κρυπτονομίσματα μέσω της FXCM;

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ

Με την FXCM μπορείτε να ανοίξετε θέσεις αγοράς και πώλησης και να εκμεταλλευτείτε κινήσεις τις αγοράς και προς τις δύο κατευθύνσεις.

ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ Ή ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Κάνοντας trading σε CFDs Κρυπτονομισμάτων της FXCM, σημαίνει πως δεν απαιτείται να υπάρχει φυσική παράδοση νομίσματος και τα κέρδη και οι απώλειες πιστώνονται ή χρεώνονται στον λογαριασμό σας άμεσα.

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Μικρά (micro) συμβόλαια σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε συναλλαγές με μικρό μέρος του νομίσματος, το οποίο χαμηλώνει την απαίτηση περιθωρίου για είσοδο σε συναλλαγή.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΧΛΕΥΣΗ1

Διαθέσιμη Μόχλευση 2:1. Ελέγξτε το μέγεθος της θέσης που επιθυμείτε, με χρήση μόνο του μισού απαιτούμενου ποσού.

Γνωρίζατε ότι; Τα CFDs Κρυπτονομισμάτων έχουν περιοδική λήξη. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον Οδηγό Προϊόντων.

1 Μόχλευση: Η μόχλευση είναι δίκοπο μαχαίρι και μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Ομοίως, μπορεί να πολλαπλασιάσει και τις απώλειές σας. Οι συναλλαγές σε συνάλλαγμα/CFDs με οποιοδήποτε επίπεδο περιθωρίου μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. 

Live Spreads Widget Κρυπρονομισμάτων: Τα δυναμικά live spreads είναι διαθέσιμα όταν οι αγορές είναι ανοιχτές. Όταν οι αγορές είναι κλειστές και εμφανίζονται τα στατικά spreads, οι εμφανιζόμενες τιμές είναι οι στόχοι spreads. Τα spreads είναι μεταβαλλόμενα και υπόκεινται σε καθυστερήσεις. Τα στοιχεία των spread παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Η FXCM δεν είναι υπεύθυνη για λάθη, ελλείψεις ή καθυστερήσεις, ή για οποιεσδήποτε ενέργειες που λαμβάνονται βασιζόμενες στις πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν.

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×