Συναλλαγές στο Αργό Πετρέλαιο

Active Trader Spreads

Το πετρέλαιο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εμπορεύματα του πλανήτη. Οι ΗΠΑ καταναλώνουν σχεδόν 20 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, ένας εντυπωσιακός αριθμός, αν σκεφτείτε πως ένα βαρέλι μπορεί να κινήσει 40 αυτοκίνητα. Η παγκόσμια ζήτηση για τον μαύρο χρυσό είναι μεγάλη και ως επενδυτικό προϊόν, οι επενδυτές αγοράζουν και πωλούν βάσει της άποψής τους για τις διακυμάνσεις της αγοράς, αναλόγως με τα αποθέματα, τις κατασκευές αγωγών ή ακόμα και πολεμικών συρράξεων.

Κάντε Trading στο Πετρέλαιο Απευθείας από τα Γραφήματα

Χωρίς προμήθειες, με γρήγορη και αποτελεσματική εκτέλεση

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Δοκιμάστε την στρατηγική σας σε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό. Κάντε εγγραφή τώρα.

Το πετρέλαιο προέρχεται από σχηματισμούς πετρωμάτων του υπεδάφους. Η εξόρυξή του μπορεί να είναι περίπλοκη και λαμβάνει χώρα τόσο σε ηπειρωτικές όσο και θαλάσσιες περιοχές. Το αργό πετρέλαιο χρειάζεται να διυλιστεί για να παραχθούν πετρελαϊκά προϊόντα όπως η βενζίνη. Αναλόγως της προέλευσής του, το αργό κατατάσσεται βάσει του ιξώδους του (ελαφρύ ή βαρύ) και της θειώδους περιεκτικότητάς του (sweet ή sour). Σημαντικές κατηγοριοποιήσεις εμπορεύσιμου αργού πετρελαίου είναι το West Texas Intermediate, το Brent Ηνωμένου Βασίλειου, και Νορβηγικό Oseberg Blend.

Για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στο πετρέλαιο ως CFD, θα πρέπει να κατανοήσετε την έννοια του συμβολαίου. Αν θέλετε να επενδύσετε στο West Texas Intermediate, θα πρέπει να αναζητήσετε το USOIL, αφού αυτή είναι η κατηγοριοποίηση που διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης (NYMEX). Αν πιστεύετε πως η τιμή του πετρελαίου θα ανέβει, αγοράζετε το USOIL, πολλαπλασιάζοντας την τιμή με τον αριθμό των συμβολαίων που επιθυμείτε, ή τα βαρέλια στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές στο πετρέλαιο, όπως οι θεωρίες για το ύψος της παραγωγής, όπου όταν φτάσει σε κορυφή, σταθεροποιείται και στην συνέχεια υποχωρεί. Αντιστοίχως, το φαινόμενο του θερμοκηπίου έχει προκαλέσει προβληματισμό σε πολλούς επενδυτές, καθώς η ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μειώνει την κατανάλωση πετρελαίου. Σε κάθε περίπτωση, το πετρέλαιο έχει αποδειχθεί ένα δημοφιλές και συναρπαστικό επενδυτικό προϊόν.

US Oil Trading Chart


ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές στο πετρέλαιο από την Κυριακή στις 22.00 GMT έως την Παρασκευή στις 20.45 GMT. Υπάρχει επίσης μία ωριαία διακοπή κάθε μέρα στις 21.00 GMT.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Κάντε συναλλαγές στο πετρέλαιο μαζί με τα νομίσματα μέσα από την Trading Station, που σας παρέχει εύχρηστο περιβάλλον, δυνατότητα συναλλαγών με ένα κλικ και προηγμένο πακέτο διαγραμμάτων.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Συνδεθείτε στην Trading Station από τον υπολογιστή σας, το tablet ή το κινητό σας και μείνετε συνεχώς ενημερωμένοι.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Είστε νέος στο forex; Μάθετε τα βασικά και λάβετε απαντήσεις μέσα από τον Οδηγό Προϊόντων.

ΔΩΡΕΑΝ DEMO ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Κάντε μια Δωρεάν Εγγραφή

Συναινώ να λαμβάνω εκπαιδευτικό υλικό συναλλαγών και πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της FXCM.

Έχετε την επιλογή διαγραφής ανά πάσα στιγμή. Η FXCM θα χρησιμοποιεί δεδομένα που συλλέχθηκαν με σκοπό την παροχή υπηρεσιών, την επικοινωνία και την αποστολή σημαντικών πληροφοριών σε εσάς. Για να μάθετε περισσότερα παρακαλούμε όπως διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Διαβάστε το Demo Disclaimer
 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Η εγγραφή σας για δοκιμαστικό λογαριασμό ήταν επιτυχής.

Όνομα Χρήστη
Κωδικός

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ TRADING - ΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ €50.000

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ DESKTOP ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ WEB ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Αποθηκεύστε το Όνομα Χρήστη & τον Κωδικό

Εισάγετε το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό στην πλατφόρμα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε live δεδομένα αγοράς και διαγράμματα. Το Όνομα Χρήστη και ο Κωδικός σας έχει αποσταλεί στο email σας.

Άλλες Επιλογές Πλατφορμών:

Thank You Demo registration is currently down for scheduled maintenance. A representative will send your demo login credentials to the email address provided when registration is back online.

Παρελθούσα Απόδοση: Η παρελθούσα Απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων. 

Μόχλευση: Η μόχλευση είναι δίκοπο μαχαίρι και μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Ομοίως, μπορεί να πολλαπλασιάσει και τις απώλειές σας. Οι συναλλαγές σε συνάλλαγμα/CFDs με οποιοδήποτε επίπεδο περιθωρίου μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές.  

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×