Συναλλαγές Βάσει της Άποψης σας για τα Εμπορεύματα

Έχετε γνώμη για την αγορά πετρελαίου; Θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις κινήσεις του χρυσού; Με την FXCM μπορείτε να εμβαθύνετε σε μία σειρά φυσικών πόρων.

Γιατί να Πραγματοποιήσετε Συναλλαγές σε Εμπορεύματα με την FXCM;

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κάντε συναλλαγές στο πετρέλαιο, τον χρυσό και το ασήμι με την ενισχυμένη εκτέλεση, δίχως περιορισμούς σε stop και limit και απουσία requotes. Όλες οι στρατηγικές είναι ευπρόσδεκτες.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ (MARGIN)

Εισέλθετε στην αγορά με ένα μικρό μόνο μέρος του συνολικού μεγέθους της θέσης – με μόχλευση έως 1:200 για μέταλλα και προϊόντα ενέργειας.1

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΚΟΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Πραγματοποιήστε συναλλαγές χωρίς προμήθειες2 και δίχως χρεώσεις χρηματιστηρίων και εκκαθάρισης – πληρώνετε μόνο το spread.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εκτελέστε συναλλαγές σε εμπορεύματα, forex και χρηματιστηριακούς δείκτες παράλληλα, μέσα από την ίδια πανίσχυρη πλατφόρμα με εύχρηστα διαγράμματα.


1 Μόχλευση: Η μόχλευση είναι δίκοπο μαχαίρι και μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Ομοίως, μπορεί να πολλαπλασιάσει και τις απώλειές σας. Η συναλλαγή σε συνάλλαγμα με οποιοδήποτε επίπεδο περιθωρίου μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους τους επενδυτές.

2 Αμοιβές: Μέσω της εκτέλεσης των εντολών των πελατών, η FXCM μπορεί να λάβει προμήθεια με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων είναι: η προσθήκη mark-up στα spreads που λαμβάνει από τους παρόχους ρευστότητας, προμήθεια από τη ροή των εντολών, και η χρέωση προμήθειας σε λογαριασμούς που πραγματοποιούν συναλλαγές με τα χαμηλότερα spreads της FXCM που είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένους λογαριασμούς που πληρούν τις ανάλογες προϋποθέσεις.

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×