Συναλλαγές Βάσει της Άποψης σας για τα Εμπορεύματα

Έχετε γνώμη για την αγορά πετρελαίου; Θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις κινήσεις του χρυσού; Με την FXCM μπορείτε να εμβαθύνετε σε μία σειρά φυσικών πόρων.

Γιατί να Πραγματοποιήσετε Συναλλαγές σε Εμπορεύματα με την FXCM;

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κάντε συναλλαγές στο πετρέλαιο, τον χρυσό και το ασήμι με την ενισχυμένη εκτέλεση, δίχως περιορισμούς σε stop και limit και απουσία requotes. Όλες οι στρατηγικές είναι ευπρόσδεκτες.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ (MARGIN)

Εισέλθετε στην αγορά με ένα μικρό μόνο μέρος του συνολικού μεγέθους της θέσης. Δείτε τις Απαιτήσεις Περιθωρίου.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΚΟΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Πραγματοποιήστε συναλλαγές χωρίς προμήθειες1 και δίχως χρεώσεις χρηματιστηρίων και εκκαθάρισης – πληρώνετε μόνο το spread.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εκτελέστε συναλλαγές σε εμπορεύματα, forex και χρηματιστηριακούς δείκτες παράλληλα, μέσα από την ίδια πανίσχυρη πλατφόρμα με εύχρηστα διαγράμματα.


Παρελθούσα Απόδοση: Η παρελθούσα Απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων.  

1 Αμοιβές: Μέσω της εκτέλεσης των εντολών των πελατών, η FXCM μπορεί να λάβει προμήθεια με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων είναι: τα spreads, η χρέωση προμήθειας βάση lot στο άνοιγμα και το κλείσιμο των συναλλαγών, η προσθήκη mark-up στα spreads που λαμβάνει από τους παρόχους ρευστότητας σε συγκεκριμένους τύπους λογαριασμών, και η προσθήκη markup στο rollover, κ.α.  

Tα δεδομένα αγοράς του CME Group χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας ως πηγή πληροφοριών για συγκεκριμένα προϊόντα της FXCM. Το CME Group δεν έχει άλλη συσχέτιση με προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM που αναφέρονται παραπάνω και δεν προωθεί, υποστηρίζει ή προτείνει οποιαδήποτε προϊόντα και υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της FXCM. Tο CME Group δεν εγγυάται την ακρίβεια και / ή την πληρότητα των δεδομένων αγοράς που δανειοδοτούνται στην FXCM και δεν θα έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλήψεις ‘η διακοπές σε αυτά. Δεν υπάρχουν τρίτα μέρη ως δικαιούχοι για τις συμφωνίες ή τις διευθετήσεις μεταξύ του CME Group και της FXCM.  

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×