Λεπτομέρειες Συναλλαγών στα Εμπορεύματα

Επειδή η αγορά κινείται συνεχώς, μπορείτε να βρείτε τρέχουσες πληροφορίες για κάθε προϊόν στην πλατφόρμα συναλλαγών σας, ή να ανατρέξετε στον Οδηγό CFD.

ΚΟΣΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Σε όλους τους FXCM λογαριασμούς, πληρώνετε μόνο το spread για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές σε εμπορεύματα. Επιπλέον, με τις δεκαδικές τιμές βλέπετε μικρότερες κινήσεις οι οποίες σας παρέχουν μεγαλύτερη ακρίβεια στο USOil, UKOil και NGAS.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ

Οι συναλλαγές με απαίτηση περιθωρίου (margin) σας δίνουν αυξημένη πρόσβαση στις αγορές. Οι απαιτήσεις περιθωρίου ποικίλουν ανάλογα με το προϊόν. Βρείτε τις τρέχουσες απαιτήσεις περιθωρίου στην πλατφόρμα σας.

ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΗ (ROLLOVER)

Τα προϊόντα ενέργειας όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο λήγουν και ως εκ τούτου δεν εφαρμόζεται rollover. Ο χρυσός και το ασήμι όμως, είναι προϊόντα της spot αγοράς και έτσι εφαρμόζεται rollover, αν διατηρήσετε την θέση σας ανοιχτή μετά τις 17:00 ώρα Νέας Υόρκης.

ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Με τα προϊόντα ενέργειας της FXCM οι ώρες συναλλαγών σας βασίζονται στην υποκείμενη αγορά – όπως και οι τιμές σας. Μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε θέσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας, πριν από το κλείσιμο του σαββατοκύριακου.

Στην FXCM τα μέταλλα διαπραγματεύονται 24 ώρες την ημέρα - πέντε ημέρες την εβδομάδα, με μία διακοπή μίας ώρας κάθε μέρα.

ΛΗΞΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Τα συμβόλαια του πετρελαίου και του φυσικού αερίου λήγουν κάθε μήνα, συνήθως μία ημέρα πριν από την λήξη των συμβολαίων της υποκείμενη αγοράς. Αυτό σημαίνει πως θα θέλετε να διαχειριστείτε τις θέσεις σας πριν από την λήξη του συμβολαίου. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον οδηγό FXCM Λήξη CFD.

Αμοιβές: Μέσω της εκτέλεσης των εντολών των πελατών, η FXCM μπορεί να λάβει προμήθεια με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων είναι: η προσθήκη mark-up στα spreads που λαμβάνει από τους παρόχους ρευστότητας, προμήθεια από τη ροή των εντολών, και η χρέωση προμήθειας σε λογαριασμούς που πραγματοποιούν συναλλαγές με τα χαμηλότερα spreads της FXCM που είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένους λογαριασμούς που πληρούν τις ανάλογες προϋποθέσεις.   Μόχλευση: Η μόχλευση είναι δίκοπο μαχαίρι και μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Ομοίως, μπορεί να πολλαπλασιάσει και τις απώλειές σας. Η συναλλαγή σε συνάλλαγμα με οποιοδήποτε επίπεδο περιθωρίου μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους τους επενδυτές.  
Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×