Πραγματοποιήστε συναλλαγές σε Bitcoin με την FXCM

Έχουμε δημιουργήσει το πρώτο μας CFD κρυπτονομίσματος, το Bitcoin (BTC/USD).

Κάνοντας trading με την FXCM μπορείτε να συμμετέχετε τόσο στην άνοδο όσο και στην πτώση του Bitcoin.

Μπορείτε απλά να ενεργοποιήσετε το εν λόγω προϊόν στον λογαριασμό σας, πληκτρολογώντας «BTC/USD» στην γραμμή αναζήτησης του παραθύρου «Λίστα Συμβόλων» στην Trading Station.

Τι είναι το Bitcoin;

Το bitcoin είναι μία μορφή ψηφιακού νομίσματος. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά νομίσματα τα οποία συχνά υποστηρίζονται από τον χρυσό και το ασήμι, το bitcoin βασίζεται σε ένα κατανεμημένο σύστημα υπολογιστών. Ενώ τα παραδοσιακά νομίσματα τυπώνονται από κεντρικές τράπεζες, τα bitcoins δημιουργούνται από ένα κατανεμημένο δίκτυο υπολογιστών.

Το bitcoin διαφέρει επίσης από τα παραδοσιακά νομίσματα γιατί είναι αποκεντρωμένο, που σημαίνει πως δεν ελέγχεται από έναν μεμονωμένο φορέα. Ως εκ τούτου, οι miners ανά τον κόσμο δημιουργούν νέες μονάδες του νομίσματος και επιβεβαιώνουν τις συναλλαγές του.

Γιατί να κάνω Trading στο BTC/USD μέσω της FXCM;

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ

Με την FXCM μπορείτε να ανοίξετε θέσεις αγοράς και πώλησης στο BTC/USD και να εκμεταλλευτείτε κινήσεις τις αγοράς και προς τις δύο κατευθύνσεις.

ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ Ή ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Κάνοντας trading στο BTC/USD CFD της FXCM, σημαίνει πως δεν απαιτείται να υπάρχει φυσική παράδοση Bitcoin και τα κέρδη και οι απώλειες πιστώνονται ή χρεώνονται στον λογαριασμό σας άμεσα.

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Μικρά (micro) συμβόλαια σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε συναλλαγές που ξεκινούν από το ισοδύναμο του 1/100 ενός Bitcoin, το οποίο επίσης χαμηλώνει τις απαιτήσεις περιθωρίου για την διατήρηση μιας θέσης ανοιχτής.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ BITCOIN ΜΕ ΜΟΧΛΕΥΣΗ1

Διαθέσιμη Μόχλευση 2:1. Ελέγξτε το μέγεθος της θέσης που επιθυμείτε, με χρήση μόνο του μισού απαιτούμενου ποσού.

Γνωρίζατε ότι; Το Bitcoin (BTC/USD) έχει περιοδική λήξη. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον Οδηγό Προϊόντων.

1 Μόχλευση: Η μόχλευση είναι δίκοπο μαχαίρι και μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Ομοίως, μπορεί να πολλαπλασιάσει και τις απώλειές σας. Η συναλλαγή σε συνάλλαγμα με οποιοδήποτε επίπεδο περιθωρίου μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους τους επενδυτές. 

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×