Κάντε Trading Τώρα Με Την FXCM

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ TRADING ΜΕ ΤΗΝ FXCM

  • Πραγματοποιήστε συναλλαγές σε δημοφιλή νομισματικά ζεύγη και σε προϊόντα CFDs με την Ενισχυμένη μας Εκτέλεση, χωρίς περιορισμούς σε εντολές Stop και Limit. 1
  • Μέσο spread στο EUR/USD 1,3 και στο GBP/USD 1,6 2
  • Δυναμικές Πλατφόρμες Trading: FXCM Trading Station Desktop,  Trading Station Web, και η δική μας Mobile πλατφόρμα. Έχετε κάποιον Expert Advisor; Η FXCM, σας παρέχει επίσης την Meta Trader4.

ΔΩΡΕΑΝ Live Trading και Περισσότερα

Όλοι οι κάτοχοι ενεργών λογαριασμών απολαμβάνουν την πρόσβαση σε Δωρεάν Live Forex και CFD Trading Signals μέσω του FXCM PLUS, το portal της FXCM. To FXCM PLUS έχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία σας στο trading συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών trading signals και της τεχνικής ανάλυσης. Οι εξατομικευμένες μας αναφορές Trading Analytics, σας επιτρέπουν να εντοπίζετε οπτικά τα λάθη στις συναλλαγές σας, να αναγνωρίζετε τις συνήθειές σας στο trading και να βελτιώνετε την συνολική σας εμπειρία στο trading.

Είστε ένας Active Trader;

Οι Active Trader λογαριασμοί έχουν τη δυνατότητα να λάβουν διαφορετική τιμολόγηση. Μάθετε Περισσότερα

ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

1 Ενισχυμένη Εκτέλεση σε CFDs: Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε stop και limit σε βασικούς δείκτες.  

2 Μέσος Όρος Spreads: Οι χρονικά σταθμισμένοι μέσοι όροι προκύπτουν από τις εμπορεύσιμες τιμές της FXCM από την 1 Απριλίου 2019 έως τις 30 Ιουνίου 2019. Τα spreads είναι μεταβαλλόμενα και υπόκεινται σε καθυστερήσεις. Τα στοιχεία των spreads παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Η FXCM δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν ενημερωτικά λάθη, ελλείψεις ή καθυστερήσεις, ή για οποιεσδήποτε ενέργειες που λαμβάνονται βασιζόμενες στις πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν.  

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×