Λοιπές Ρυθμίσεις Λογαριασμού

Κατά την διαδικασία της αίτησης, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε κάποιες ακόμη ρυθμίσεις του λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένων του τύπου του λογαριασμού και του νομίσματος βάσης του λογαριασμού σας.

Τύποι Λογαριασμών

 • ΑΤΟΜΙΚΟΣ
 • ΚΟΙΝΟΣ
 • ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ
Account Application - account type selection

Νόμισμα Βάσης Λογαριασμού

Ανάλογα με την χώρα κατοικίας σας, μπορεί να έχετε περισσότερες από μια επιλογές για το νόμισμα βάσης του λογαριασμού. Σε γενικές γραμμές, προτείνουμε να θέσετε σαν νόμισμα βάσης του λογαριασμού σας το ίδιο νόμισμα με αυτό του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Account Application - currency selection

Ρυθμίσεις Μόχλευσης

Οι επενδυτές που είναι νέοι στο forex έχουν προεπιλεγμένη μόχλευση 50:1 ενώ αναπτύσσουν τις στρατηγικές τους και εξοικειώνονται με την αγορά. Οι έμπειροι επενδυτές σε FX και CFDs μπορούν να επιλέξουν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με μόχλευση έως 200:1 σε Mini Λογαριασμούς ή με μόχλευση έως 100:1 σε Standard ή Active Trader λογαριασμούς.

Account Application - currency selection

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό για το άνοιγμα ενός λογαριασμού;
  Η FXCM προσφέρει τρεις τύπους λογαριασμών με αντίστοιχα επίπεδα υπηρεσιών: Mini, Standard και Active Trader. Η αρχική ελάχιστη κατάθεσή σας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το επίπεδο υπηρεσιών που επιλέγετε. Για να ανοίξετε έναν Mini λογαριασμό, η ελάχιστη αρχική κατάθεση είναι 50€. Αυξάνοντας την αρχική σας κατάθεση αποκτάτε πρόσβαση σε υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά, προϊόντα και υπηρεσίες. Μάθετε Περισσότερα.
 2. Πώς θα γνωρίζω ότι η αίτηση μου έχει ληφθεί και ο λογαριασμός μου είναι live;
  Μόλις ολοκληρώσετε την online αίτηση σας, η ομάδα μας ξεκινάει να επεξεργάζεται τον λογαριασμό σας. Κάποιοι λογαριασμοί επεξεργάζονται αμέσως, ενώ άλλοι μπορεί να χρειαστούν 1 ή 2 μέρες, ανάλογα με τα έγγραφα που μπορεί να χρειαστεί να παρέχετε. Ελέγξτε το email σας για τυχόν ενημερώσεις. Θα λάβετε το όνομα χρήστη/αριθμό λογαριασμού μέσω email. Ο κωδικός είναι αυτός που ορίσατε στην αίτησή σας. Χρησιμοποιήστε τα για να συνδεθείτε στο MyFXCM ώστε να στείλετε τα έγγραφά σας και να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας.
 3. Μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις μου;
  Ναι. Εάν θέλετε να αλλάξετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον λογαριασμό σας, ή το πως λειτουργεί ο λογαριασμός σας, συνδεθείτε στο MyFXCM για να αλλάξετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

Αυτό είναι! Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, καλέστε μας στα 2109690406/8. Ξεκινήστε την αίτηση σας τώρα.

Ο περιηγητή σας δεν είναι ενημερωμένος!

Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας για να δείτε σωστά τον ιστότοπο. Ενημερώστε τώρα τον περιηγητή σας

×